Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

Van hennep afgeleide CBD-olie heeft veel gezondheidsvoordelen, maar niet alle CBD is op dezelfde manier gemaakt. We proberen u te helpen de twee belangrijkste variaties te begrijpen, volledig spectrum CBD en CBD-isolaat, en wat ze anders maakt.

Volledige Spectrum CBD

Wat is CBD met volledig spectrum??

Volledig spectrum CBD is een product dat is gemaakt uit een hele reeks cannabinoïden. Alle cannabinoïden zijn immers gewonnen uit industriële hennep, het resulterende extract wordt omgezet in een product dat u kunt kopen. Dit betekent dat u kunt genieten van alle gezondheidsvoordelen van industriële hennep in plaats van u op slechts één te concentreren.

Het enige probleem met een product met een volledig spectrum is dat het nog steeds sporen van tetrahydrocannabinol of THC kan bevatten. Dit is over het algemeen geen probleem als het bedrijf dat het extract maakt, voor en na laboratoriumtests doet en die informatie verstrekt, maar sommige bedrijven doen dit niet en hun producten hebben een veel hoger percentage THC dan wettelijk is toegestaan. Controleer de “na extractie” laboratoriumresultaten nauwkeurig voordat u een volledig spectrumproduct gebruikt om te verzekeren dat u niet meer krijgt dan u had verwacht.

Vandaag, we weten dat alle verbindingen in cannabis samenwerken om een ​​synergetisch effect te creëren, ook wel bekend als de entourage effect. Als u een medische aandoening wilt behandelen, de hele plant gebruiken is een betere optie dan alleen een extract.

CBD-isolaat

CBD-isolaat is de meest eenvoudige versie van CBD. Het wordt gemaakt door cannabis te verwerken om terpenen te verwijderen, flavonoïden en andere cannabinoïden. Dit proces zorgt ervoor dat het eindproduct volledig puur is.

Om pure CBD te maken, je moet veel verschillende stappen doorlopen. De industriële hennepplant doorloopt een extractieproces dat de cannabinoïden van de plant scheidt. Dan, CBD is gescheiden van de andere cannabinoïden. Omdat dit proces chemicaliën vereist, het eindproduct moet een destillatiestap ondergaan om alle chemicaliën die onderweg zijn gebruikt te verwijderen.

CBD-isolaat kan in poedervorm worden verkocht, maar worden ook verkocht als hars, poeder, breken, kristal of was. Er zijn veel eetwaren, capsules en oliën ook beschikbaar.

Moet ik Full-Spectrum CBD of een isolaat gebruiken??

Als je eenmaal het verschil begrijpt tussen een isolaat en een volledig spectrum CBD, de volgende stap is bepalen welke optie u wilt kopen. Een isolaat is de puurste vorm van CBD en bevat door het extractie- / isolatieproces helemaal geen THC. Omdat het geur- en smaakloos is, het is ideaal om te koken en te eten. Het grootste probleem met isolaten is dat u niet kunt profiteren van het entourage-effect omdat er geen andere cannabinoïden in het eindproduct aanwezig zijn..

In vergelijking, producten met een volledig spectrum hebben het volledige spectrum van verschillende cannabinoïden. Als je een efficiënt product wilt dat chemisch vergelijkbaar is met een echte cannabisplant, dit is de beste optie om te kiezen. Omdat het sporen van tetrahydrocannabinol of THC bevat, volledig spectrum CBD is niet ideaal als het product geen verifieerbare laboratoriumresultaten heeft die bevestigen dat ze de THC-niveaus niet boven de wettelijke limiet hebben geconcentreerd. Het is misschien ook niet de beste keuze als u een drugstest moet doorstaan, omdat er een kleine hoeveelheid tetrahydrocannabinol aanwezig is. (kwaliteitsproducten minimaliseren dit en de laboratoriumtests kunnen de werkelijke hoeveelheid verifiëren. Omdat het een sterkere smaak heeft, CBD met een volledig spectrum is misschien geen goede optie als je CBD wilt voor het maken van voedsel, drankjes of snoep.

Scroll naar boven