Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

hennepIndustriële hennep is een van de langste en sterkste natuurlijke vezels in het plantenrijk. Het is ook een van de meest veelzijdige planten, met ongeveer 25,000 toepassingen, variërend van papier tot textiel tot cosmetica, en is een goed wisselgewas dat met een minimum aan pesticiden geteeld kan worden. Ooit beschouwd als een onmisbaar product op de wereldmarkt, halverwege de 20e eeuw werd het vervangen door een veelvoud aan synthetische vezels, toen het uit de gratie viel in de Verenigde Staten vanwege de relatie met marihuana. Maar, terwijl industriële hennep tot dezelfde soort behoort als marihuana, het is een andere soort met een zeer laag THC-gehalte, de psychoactieve component van marihuana. Van het roken van hennep krijg je zeker geen high, hoewel je er hoofdpijn van krijgt.
In de afgelopen jaren, industriële hennep heeft een renaissance doorgemaakt. Boeren over de hele wereld verbouwen hennep in landen, zoals Frankrijk, die de teelt en in landen nooit hebben verboden, zoals Canada, die de hennepproductie strikt reguleren om zelfs de meest afgelegen mogelijkheid van illegale marihuanaproductie te beschermen. De Verenigde Staten, anderzijds, loopt ver achter. Vanwege bureaucratische rompslomp en overijverheid van de kant van de Drug Enforcement Agency, industriële hennep kan in de Verenigde Staten niet commercieel worden verbouwd. Terwijl het Amerikaanse boeren verboden is dit gewas commercieel te verbouwen, Amerikaanse fabrikanten mogen hennep uit China en andere landen importeren en hennepproducten vervaardigen.

Om dit onrecht aan te pakken, een coalitie van natuurbeschermingsorganisaties, boeren en bedrijven dienden een verzoekschrift in bij de United States Drug Enforcement Agency (DEA) en het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA), de agentschappen vragen om de commerciële productie van hennep in de Verenigde Staten toe te staan. De tweede verjaardag van de indiening van deze petitie was in maart 23, 2000.

Betreurenswaardig, de tweede verjaardag verstrijkt zonder actie van DEA of USDA op de petitie.

Als DEA en USDA onmiddellijk gevolg hadden gegeven aan de petitie, Amerikaanse boeren zouden al een commercieel levensvatbaar gewas kunnen produceren. Volgens het Institute for Local Self Reliance, in 1999, hennepopbrengsten gemiddeld 800 pond (17 naar 22 schepel graan), brutowinst $308 naar $410 voor bijtend. Deze cijfers steken gunstig af bij de $103-$137 bruto gemaakt op canola- en tarwegewassen per hectare.

DEA en USDA hebben besloten de ontwikkeling van een industriële hennepindustrie in de Verenigde Staten te belemmeren. Terwijl de VS.. Controlled Substance Act staat de import van gesteriliseerd hennepzaad toe, olie-, graan en andere derivaten, DEA blokkeerde een zending gesteriliseerde industriële hennepzaden aan de grens tussen Canada en de Verenigde Staten 1999. Bijvoorbeeld, ONS. De douane verzocht Kenex Ltd., de exporteur, herinnert aan al zijn eerdere leveringen van industriële hennep, totaal 17 aanhangwagen ladingen olie, paarden beddengoed, mueslirepen en diervoeder, of geconfronteerd met een minimum $500,000 prima.

Deze inbeslagname was blijkbaar een reactie op een nieuw ingesteld DEA-beleid dat producten behandelt die THC bevatten (hoe klein het bedrag ook is) als een equivalent van de gecontroleerde drugsmarihuana. Na de betrokkenheid van het Canadese consulaat in Washington, D.C. en mediaonderzoek, de terugroepactie is ingetrokken en de verzendingen zijn hervat. Echter, grensbeslagen van verschillende industriële hennepproducten gaan door, het maken van wat U.S. bedrijven die huiverig zijn voor de productie van hennepproducten. DEA verzet zich ook actief tegen en lobbyt tegen overheidsinspanningen om de commerciële productie van industriële hennep aan te moedigen. Volgens Agro-Tech Communications, 16 staten introduceerden pro-industriële hennepwetgeving in 1999, met negen staten die daadwerkelijk wetgeving aannemen die om onderzoek vragen, studie of productie van industriële hennep. Hawaii is het meest proactief geweest, het doorgeven van hennepwetgeving en het verkrijgen van een DEA-vergunning om een ​​industrieel henneptestgewas te telen. Om te voldoen aan de strenge normen van DEA, heeft Hawaii
een hekwerk met prikkeldraad en een 24-uurs infraroodbeveiligingssysteem rond zijn henneppercelen neerzetten maatregelen die commerciële productie onpraktisch zouden maken.

Deze acties van de regering van de Verenigde Staten zorgen ervoor dat Canadese boeren weliswaar gedijen van industriële hennep, Amerikaanse boeren zullen de voordelen ervan waarschijnlijk niet snel zien. Industriële hennep is geen medicijn. DEA's binnendringing in het rijk van de landbouw verhindert dat Amerikaanse boeren een gewas verbouwen dat het potentieel heeft om de wereldwijde uitputting van bosbestanden aan te pakken, de schadelijke effecten van petrochemicaliën het overmatig gebruik van pesticiden voor vezelgewassen, en de economische depressie van boerengemeenschappen.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
Redactioneel
Hennep Auteur

Wat is hennep? Understanding the Differences Between Hemp and Marijuana

When exploring “wat is hennep,” it’s essential to understand the distinction between hemp and marijuana, both of which are varieties of the cannabis plant. The primary difference lies in their THC content. Hemp contains 0.3 percent or less THC, making it non-intoxicating and versatile for industrial and nutritional uses. In tegenstelling tot, marijuana contains more than 0.3 percent THC, giving it psychoactive properties. Understanding these differences is crucial for recognizing their unique benefits and legal statuses.

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
Scroll naar boven