Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

hennepIndustriële hennep is een van de langste en sterkste natuurlijke vezels in het plantenrijk. Het is ook een van de meest veelzijdige planten, met ongeveer 25,000 toepassingen, variërend van papier tot textiel tot cosmetica, en is een goed wisselgewas dat met een minimum aan pesticiden geteeld kan worden. Ooit beschouwd als een onmisbaar product op de wereldmarkt, halverwege de 20e eeuw werd het vervangen door een veelvoud aan synthetische vezels, toen het uit de gratie viel in de Verenigde Staten vanwege de relatie met marihuana. Maar, terwijl industriële hennep tot dezelfde soort behoort als marihuana, het is een andere soort met een zeer laag THC-gehalte, de psychoactieve component van marihuana. Van het roken van hennep krijg je zeker geen high, hoewel je er hoofdpijn van krijgt.
In de afgelopen jaren, industriële hennep heeft een renaissance doorgemaakt. Boeren over de hele wereld verbouwen hennep in landen, zoals Frankrijk, die de teelt en in landen nooit hebben verboden, zoals Canada, die de hennepproductie strikt reguleren om zelfs de meest afgelegen mogelijkheid van illegale marihuanaproductie te beschermen. De Verenigde Staten, anderzijds, loopt ver achter. Vanwege bureaucratische rompslomp en overijverheid van de kant van de Drug Enforcement Agency, industriële hennep kan in de Verenigde Staten niet commercieel worden verbouwd. Terwijl het Amerikaanse boeren verboden is dit gewas commercieel te verbouwen, Amerikaanse fabrikanten mogen hennep uit China en andere landen importeren en hennepproducten vervaardigen.

Om dit onrecht aan te pakken, een coalitie van natuurbeschermingsorganisaties, boeren en bedrijven dienden een verzoekschrift in bij de United States Drug Enforcement Agency (DEA) en het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA), de agentschappen vragen om de commerciële productie van hennep in de Verenigde Staten toe te staan. De tweede verjaardag van de indiening van deze petitie was in maart 23, 2000.

Betreurenswaardig, de tweede verjaardag verstrijkt zonder actie van DEA of USDA op de petitie.

Als DEA en USDA onmiddellijk gevolg hadden gegeven aan de petitie, Amerikaanse boeren zouden al een commercieel levensvatbaar gewas kunnen produceren. Volgens het Institute for Local Self Reliance, in 1999, hennepopbrengsten gemiddeld 800 pond (17 naar 22 schepel graan), brutowinst $308 naar $410 voor bijtend. Deze cijfers steken gunstig af bij de $103-$137 bruto gemaakt op canola- en tarwegewassen per hectare.

DEA en USDA hebben besloten de ontwikkeling van een industriële hennepindustrie in de Verenigde Staten te belemmeren. Terwijl de VS.. Controlled Substance Act staat de import van gesteriliseerd hennepzaad toe, olie-, graan en andere derivaten, DEA blokkeerde een zending gesteriliseerde industriële hennepzaden aan de grens tussen Canada en de Verenigde Staten 1999. Bijvoorbeeld, ONS. De douane verzocht Kenex Ltd., de exporteur, herinnert aan al zijn eerdere leveringen van industriële hennep, totaal 17 aanhangwagen ladingen olie, paarden beddengoed, mueslirepen en diervoeder, of geconfronteerd met een minimum $500,000 prima.

Deze inbeslagname was blijkbaar een reactie op een nieuw ingesteld DEA-beleid dat producten behandelt die THC bevatten (hoe klein het bedrag ook is) als een equivalent van de gecontroleerde drugsmarihuana. Na de betrokkenheid van het Canadese consulaat in Washington, D.C. en mediaonderzoek, de terugroepactie is ingetrokken en de verzendingen zijn hervat. Echter, grensbeslagen van verschillende industriële hennepproducten gaan door, het maken van wat U.S. bedrijven die huiverig zijn voor de productie van hennepproducten. DEA verzet zich ook actief tegen en lobbyt tegen overheidsinspanningen om de commerciële productie van industriële hennep aan te moedigen. Volgens Agro-Tech Communications, 16 staten introduceerden pro-industriële hennepwetgeving in 1999, met negen staten die daadwerkelijk wetgeving aannemen die om onderzoek vragen, studie of productie van industriële hennep. Hawaii is het meest proactief geweest, het doorgeven van hennepwetgeving en het verkrijgen van een DEA-vergunning om een ​​industrieel henneptestgewas te telen. Om te voldoen aan de strenge normen van DEA, heeft Hawaii
een hekwerk met prikkeldraad en een 24-uurs infraroodbeveiligingssysteem rond zijn henneppercelen neerzetten maatregelen die commerciële productie onpraktisch zouden maken.

Deze acties van de regering van de Verenigde Staten zorgen ervoor dat Canadese boeren weliswaar gedijen van industriële hennep, Amerikaanse boeren zullen de voordelen ervan waarschijnlijk niet snel zien. Industriële hennep is geen medicijn. DEA's binnendringing in het rijk van de landbouw verhindert dat Amerikaanse boeren een gewas verbouwen dat het potentieel heeft om de wereldwijde uitputting van bosbestanden aan te pakken, de schadelijke effecten van petrochemicaliën het overmatig gebruik van pesticiden voor vezelgewassen, en de economische depressie van boerengemeenschappen.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

hennepvezel
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep kleding: Een duurzame moderevolutie

Hennepmode In een wereld die worstelt met de milieugevolgen van fast fashion, er ontstaan ​​duurzame alternatieven om de status quo uit te dagen. Hennepkleding staat in de voorhoede van deze revolutie, een groenere en meer ethische keuze bieden voor bewuste consumenten. Dit verhaal onderzoekt de talloze voordelen van hennepkleding, van de milieuvriendelijke teelt tot

Lees verder "
Duurzaamheid van hennep
Redactioneel
Hennep Auteur

Een duurzame revolutie: Hennepproducten en alternatieven in 2023

In het streven naar een duurzamere toekomst, er zijn innovatieve oplossingen nodig om onze afhankelijkheid van traditionele hulpbronnen te verminderen. Maak kennis met hennep, een veelzijdig en milieuvriendelijk gewas dat tot de verbeelding spreekt van industrieën over de hele wereld. In dit verhaal, we beginnen aan een reis door het jaar 2023, het verkennen van het diverse en opwindende rijk van duurzame hennepproducten

Lees verder "
groene hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Groen goud cultiveren: Regelgeving en licenties voor hennepteelt in de VS

In de nasleep van de heropleving van hennep als een veelzijdig en duurzaam gewas, de Verenigde Staten bevinden zich in de voorhoede van een landbouwrevolutie. De legalisering van de hennepteelt heeft de weg geëffend voor een bloeiende industrie, het bieden van economische kansen voor zowel boeren als ondernemers. Echter, navigeren door het ingewikkelde web van regelgeving voor hennepteelt en

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Marktgroei CBD-olie zet door in 2023

De Cannabidiol-olie (CBD-olie) markt zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke stijging van de marktwaarde en het samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) in de prognoseperiode 2022 naar 2028. De markt staat op het punt een opmerkelijk groeitraject door te maken, gedreven door de toenemende vraag naar CBD-olie in verschillende industrieën, zoals de farmaceutische industrie, cosmetica,

Lees verder "
Hennepblok
Redactioneel
Hennep Auteur

BEWIJS dat dit geweldige hennepproduct kan helpen (Letterlijk) Bouw aan de toekomst

De unieke belofte en eigenschappen van hennepbeton. Wist je dat de bouw bijna goed is voor 40 procent van het wereldwijde energieverbruik? Veertig procent! Dat is enorm. Het betekent ook dat bouwen een even grote kans biedt om een ​​verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Een fascinerende toepassing van industriële hennep is zijn veelzijdigheid als bouwmateriaal. Bekend om

Lees verder "
Video-hennep en hennepbeton als bouwmateriaal
Redactioneel
Hennep Auteur

Video-Bouwmaterialen van hennep en hennep

Hoe hennep wordt gemaakt Hennep wordt gemaakt met behulp van de houtachtige kern van de industriële hennep, riep de horde, gemengd met een bindmateriaal op basis van kalk. Deze kern heeft een hoog silicagehalte waardoor het zeer goed kan binden met kalk, een zeldzame kwaliteit onder plantaardig materiaal. Dit resulteert in een lichtgewicht cementachtig materiaal met een gewicht van 1/8

Lees verder "
Scroll naar boven