Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

hennep fytoremediatieAl met al, hennep planten zijn uitzonderlijk tegen zware metalen in bodems, zoals blijkt uit een studie uitgevoerd in China. Achttien cultivars van hennep werden getest op tolerantie en ophoping van cadmium (CD) vervuilde bodems, gescreend op zijn potentiële bio-energieproductie in Cd-rijke bodems, and identified for its phytoremedial use. Results showed that all but three of the studied cultivars were considered to be good biodiesel crop candidates for phytoremediation in Cd contaminated soils. Onderzoeksmedewerkers in Pakistan hebben verder bijgedragen aan de verdieping van het kennispoolonderzoek naar het fytoremediale potentieel van hennep cadmium plus vier andere zware metalen.

Hennep is een uitstekende kandidaat voor fytoremediatie vanwege de hoge biomassa, lange wortels en een korte levenscyclus. Hennep heeft ook een hoog vermogen om zware metalen te absorberen en te accumuleren (HMs) lood (Pb), nikkel (Ni), cadmium (CD), zink (Zn), en chroom. Hennep werd geplant in de vervuilde bodems van het rampgebied in Tsjernobyl in Oekraïne, en er werd onthuld dat de plant aanzienlijke hoeveelheden HM's uit verontreinigde grond kan opnemen dankzij de hoge biomassa en diepe wortels. Another reported study elected hemp as the best bioaccumulator of Cd out of eight potential energy crops. In de toekomst, de herontwikkelingsindustrie van brownfields zou fytoremedische hennep kunnen overwegen als het startinstrument voor stedelijke verbetering, maar de vooruitgang stopt hier niet.

Hennepfytoremediatie is een sterke eerste stap in het proces van herontwikkeling van brownfields. Zodra de grond is ontgift, en de hennep wordt gewist,

De milieu-impact van hennep op zware metalen en andere verontreinigingen door middel van fytoremediatie

De milieu-impact van hennep is positief, omdat het vervuilde grond en water kan genezen. Hennep heeft ook een aantal diepgaande genezende effecten op uw lichaam. Bedenk dat hennep ook een ideale vezel kan zijn (beter dan katoen) en olie (met de perfecte balans van omega's); je zou kunnen vragen - “wat kan niet hennep doen?"

Voor starters, hennep kan niet meer illegaal zijn - en we zijn gezegend met wereldwijd veranderend beleid, waardoor hennep de meest vertrouwde bondgenoot van de mensheid is uit het plantenrijk.

Hennep is een ideale keuze voor fytoremediatie omdat het snel groeit, heeft diepe wortels, en wordt niet beïnvloed door de gifstoffen die het uit de bodem en de lucht ophoopt. Terwijl hennep de grond reinigt, het fungeert ook als een koolstofput om broeikasgassen te verminderen.

Cadmium, een heavy metal, is een van de belangrijkste verontreinigende stoffen in de bodem, en de milieu-impact van hennep heeft aangetoond dat het deze verontreinigende stof kan elimineren. Bepaalde soorten hennep zijn onderzocht en aanbevolen voor fytoremediatie van cadmium, zodat we dit zware metaal uit onze bodems kunnen verwijderen.1 Met duizenden vervuilde locaties alleen al in de Verenigde Staten, hennep kan een efficiënte en milieuvriendelijke manier zijn om onze industriële rotzooi op te ruimen.

Hennep testen en consumeren alleen biologisch gecertificeerde hennep

Als u hennepproducten consumeert, het is belangrijk om te weten waar de hennep vandaan komt, aangezien je misschien gifstoffen binnenkrijgt die een hennepplant net uit de grond heeft gedrenkt. Dit is vooral van toepassing wanneer hennep wordt geconcentreerd tot olie of producten zoals CBD. Het CBD-concentraat kan uiteindelijk meer gifstoffen bevatten dan de plant zelf. De hennep die u voor medicijnen en voedsel wilt gebruiken, moet worden gekweekt op een biologisch gecertificeerde boerderij, evenals getest op gifstoffen, zware metalen, en andere verontreinigingen

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
Scroll naar boven