Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

hennep fytoremediatieAl met al, hennep planten zijn uitzonderlijk tegen zware metalen in bodems, zoals blijkt uit een studie uitgevoerd in China. Achttien cultivars van hennep werden getest op tolerantie en ophoping van cadmium (CD) vervuilde bodems, gescreend op zijn potentiële bio-energieproductie in Cd-rijke bodems, and identified for its phytoremedial use. Results showed that all but three of the studied cultivars were considered to be good biodiesel crop candidates for phytoremediation in Cd contaminated soils. Onderzoeksmedewerkers in Pakistan hebben verder bijgedragen aan de verdieping van het kennispoolonderzoek naar het fytoremediale potentieel van hennep cadmium plus vier andere zware metalen.

Hennep is een uitstekende kandidaat voor fytoremediatie vanwege de hoge biomassa, lange wortels en een korte levenscyclus. Hennep heeft ook een hoog vermogen om zware metalen te absorberen en te accumuleren (HMs) lood (Pb), nikkel (Ni), cadmium (CD), zink (Zn), en chroom. Hennep werd geplant in de vervuilde bodems van het rampgebied in Tsjernobyl in Oekraïne, en er werd onthuld dat de plant aanzienlijke hoeveelheden HM's uit verontreinigde grond kan opnemen dankzij de hoge biomassa en diepe wortels. Another reported study elected hemp as the best bioaccumulator of Cd out of eight potential energy crops. In de toekomst, de herontwikkelingsindustrie van brownfields zou fytoremedische hennep kunnen overwegen als het startinstrument voor stedelijke verbetering, maar de vooruitgang stopt hier niet.

Hennepfytoremediatie is een sterke eerste stap in het proces van herontwikkeling van brownfields. Zodra de grond is ontgift, en de hennep wordt gewist,

De milieu-impact van hennep op zware metalen en andere verontreinigingen door middel van fytoremediatie

De milieu-impact van hennep is positief, omdat het vervuilde grond en water kan genezen. Hennep heeft ook een aantal diepgaande genezende effecten op uw lichaam. Bedenk dat hennep ook een ideale vezel kan zijn (beter dan katoen) en olie (met de perfecte balans van omega's); je zou kunnen vragen - “wat kan niet hennep doen?"

Voor starters, hennep kan niet meer illegaal zijn - en we zijn gezegend met wereldwijd veranderend beleid, waardoor hennep de meest vertrouwde bondgenoot van de mensheid is uit het plantenrijk.

Hennep is een ideale keuze voor fytoremediatie omdat het snel groeit, heeft diepe wortels, en wordt niet beïnvloed door de gifstoffen die het uit de bodem en de lucht ophoopt. Terwijl hennep de grond reinigt, het fungeert ook als een koolstofput om broeikasgassen te verminderen.

Cadmium, een heavy metal, is een van de belangrijkste verontreinigende stoffen in de bodem, en de milieu-impact van hennep heeft aangetoond dat het deze verontreinigende stof kan elimineren. Bepaalde soorten hennep zijn onderzocht en aanbevolen voor fytoremediatie van cadmium, zodat we dit zware metaal uit onze bodems kunnen verwijderen.1 Met duizenden vervuilde locaties alleen al in de Verenigde Staten, hennep kan een efficiënte en milieuvriendelijke manier zijn om onze industriële rotzooi op te ruimen.

Hennep testen en consumeren alleen biologisch gecertificeerde hennep

Als u hennepproducten consumeert, het is belangrijk om te weten waar de hennep vandaan komt, aangezien je misschien gifstoffen binnenkrijgt die een hennepplant net uit de grond heeft gedrenkt. Dit is vooral van toepassing wanneer hennep wordt geconcentreerd tot olie of producten zoals CBD. Het CBD-concentraat kan uiteindelijk meer gifstoffen bevatten dan de plant zelf. De hennep die u voor medicijnen en voedsel wilt gebruiken, moet worden gekweekt op een biologisch gecertificeerde boerderij, evenals getest op gifstoffen, zware metalen, en andere verontreinigingen

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
hennepvezel
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep kleding: Een duurzame moderevolutie

Hennepmode In een wereld die worstelt met de milieugevolgen van fast fashion, er ontstaan ​​duurzame alternatieven om de status quo uit te dagen. Hennepkleding staat in de voorhoede van deze revolutie, een groenere en meer ethische keuze bieden voor bewuste consumenten. Dit verhaal onderzoekt de talloze voordelen van hennepkleding, van de milieuvriendelijke teelt tot

Lees verder "
Duurzaamheid van hennep
Redactioneel
Hennep Auteur

Een duurzame revolutie: Hennepproducten en alternatieven in 2023

In het streven naar een duurzamere toekomst, er zijn innovatieve oplossingen nodig om onze afhankelijkheid van traditionele hulpbronnen te verminderen. Maak kennis met hennep, een veelzijdig en milieuvriendelijk gewas dat tot de verbeelding spreekt van industrieën over de hele wereld. In dit verhaal, we beginnen aan een reis door het jaar 2023, het verkennen van het diverse en opwindende rijk van duurzame hennepproducten

Lees verder "
groene hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Groen goud cultiveren: Regelgeving en licenties voor hennepteelt in de VS

In de nasleep van de heropleving van hennep als een veelzijdig en duurzaam gewas, de Verenigde Staten bevinden zich in de voorhoede van een landbouwrevolutie. De legalisering van de hennepteelt heeft de weg geëffend voor een bloeiende industrie, het bieden van economische kansen voor zowel boeren als ondernemers. Echter, navigeren door het ingewikkelde web van regelgeving voor hennepteelt en

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Marktgroei CBD-olie zet door in 2023

De Cannabidiol-olie (CBD-olie) markt zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke stijging van de marktwaarde en het samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) in de prognoseperiode 2022 naar 2028. De markt staat op het punt een opmerkelijk groeitraject door te maken, gedreven door de toenemende vraag naar CBD-olie in verschillende industrieën, zoals de farmaceutische industrie, cosmetica,

Lees verder "
Hennepblok
Redactioneel
Hennep Auteur

BEWIJS dat dit geweldige hennepproduct kan helpen (Letterlijk) Bouw aan de toekomst

De unieke belofte en eigenschappen van hennepbeton. Wist je dat de bouw bijna goed is voor 40 procent van het wereldwijde energieverbruik? Veertig procent! Dat is enorm. Het betekent ook dat bouwen een even grote kans biedt om een ​​verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Een fascinerende toepassing van industriële hennep is zijn veelzijdigheid als bouwmateriaal. Bekend om

Lees verder "
Scroll naar boven