Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

hennep fytoremediatieAl met al, hennep planten zijn uitzonderlijk tegen zware metalen in bodems, zoals blijkt uit een studie uitgevoerd in China. Achttien cultivars van hennep werden getest op tolerantie en ophoping van cadmium (CD) vervuilde bodems, gescreend op zijn potentiële bio-energieproductie in Cd-rijke bodems, and identified for its phytoremedial use. Results showed that all but three of the studied cultivars were considered to be good biodiesel crop candidates for phytoremediation in Cd contaminated soils. Onderzoeksmedewerkers in Pakistan hebben verder bijgedragen aan de verdieping van het kennispoolonderzoek naar het fytoremediale potentieel van hennep cadmium plus vier andere zware metalen.

Hennep is een uitstekende kandidaat voor fytoremediatie vanwege de hoge biomassa, lange wortels en een korte levenscyclus. Hennep heeft ook een hoog vermogen om zware metalen te absorberen en te accumuleren (HMs) lood (Pb), nikkel (Ni), cadmium (CD), zink (Zn), en chroom. Hennep werd geplant in de vervuilde bodems van het rampgebied in Tsjernobyl in Oekraïne, en er werd onthuld dat de plant aanzienlijke hoeveelheden HM's uit verontreinigde grond kan opnemen dankzij de hoge biomassa en diepe wortels. Another reported study elected hemp as the best bioaccumulator of Cd out of eight potential energy crops. In de toekomst, de herontwikkelingsindustrie van brownfields zou fytoremedische hennep kunnen overwegen als het startinstrument voor stedelijke verbetering, maar de vooruitgang stopt hier niet.

Hennepfytoremediatie is een sterke eerste stap in het proces van herontwikkeling van brownfields. Zodra de grond is ontgift, en de hennep wordt gewist,

De milieu-impact van hennep op zware metalen en andere verontreinigingen door middel van fytoremediatie

De milieu-impact van hennep is positief, omdat het vervuilde grond en water kan genezen. Hennep heeft ook een aantal diepgaande genezende effecten op uw lichaam. Bedenk dat hennep ook een ideale vezel kan zijn (beter dan katoen) en olie (met de perfecte balans van omega's); je zou kunnen vragen - “wat kan niet hennep doen?"

Voor starters, hennep kan niet meer illegaal zijn - en we zijn gezegend met wereldwijd veranderend beleid, waardoor hennep de meest vertrouwde bondgenoot van de mensheid is uit het plantenrijk.

Hennep is een ideale keuze voor fytoremediatie omdat het snel groeit, heeft diepe wortels, en wordt niet beïnvloed door de gifstoffen die het uit de bodem en de lucht ophoopt. Terwijl hennep de grond reinigt, het fungeert ook als een koolstofput om broeikasgassen te verminderen.

Cadmium, een heavy metal, is een van de belangrijkste verontreinigende stoffen in de bodem, en de milieu-impact van hennep heeft aangetoond dat het deze verontreinigende stof kan elimineren. Bepaalde soorten hennep zijn onderzocht en aanbevolen voor fytoremediatie van cadmium, zodat we dit zware metaal uit onze bodems kunnen verwijderen.1 Met duizenden vervuilde locaties alleen al in de Verenigde Staten, hennep kan een efficiënte en milieuvriendelijke manier zijn om onze industriële rotzooi op te ruimen.

Hennep testen en consumeren alleen biologisch gecertificeerde hennep

Als u hennepproducten consumeert, het is belangrijk om te weten waar de hennep vandaan komt, aangezien je misschien gifstoffen binnenkrijgt die een hennepplant net uit de grond heeft gedrenkt. Dit is vooral van toepassing wanneer hennep wordt geconcentreerd tot olie of producten zoals CBD. Het CBD-concentraat kan uiteindelijk meer gifstoffen bevatten dan de plant zelf. De hennep die u voor medicijnen en voedsel wilt gebruiken, moet worden gekweekt op een biologisch gecertificeerde boerderij, evenals getest op gifstoffen, zware metalen, en andere verontreinigingen

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Video-hennep en hennepbeton als bouwmateriaal
Redactioneel
Hennep Auteur

Video-Bouwmaterialen van hennep en hennep

Hoe hennep wordt gemaakt Hennep wordt gemaakt met behulp van de houtachtige kern van de industriële hennep, riep de horde, gemengd met een bindmateriaal op basis van kalk. Deze kern heeft een hoog silicagehalte waardoor het zeer goed kan binden met kalk, een zeldzame kwaliteit onder plantaardig materiaal. Dit resulteert in een lichtgewicht cementachtig materiaal met een gewicht van 1/8

Lees verder "
Hennep Geschiedenis-Magna Carta
Redactioneel
Hennep Auteur

Drie meer geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Je dacht dat we maar drie geweldige., weinig bekend gebruik van hennep!? Hieronder zijn drie meer verbazingwekkende toepassingen van industriële hennep: Bodemconditionering Industriële hennep reinigt de bodem. En we bedoelen echt reinigt de bodem. Bekend als fytoremediation, de industriële hennepplant bezit de mogelijkheid om schadelijke verontreinigingen uit de bodem te halen. De "besmette" hennepplanten kunnen

Lees verder "
Hennep scheepsbouw
Redactioneel
Hennep Auteur

DRIE Geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Industriële hennep is geweldig. Het is de plant die geeft en blijft geven. Bekijk deze drie geweldige, maar weinig bekend gebruik van industriële hennep. Kunst. Hennep hielp artistieke drive van de mensheid. Hennep werd veel gebruikt in doeken voor het schilderen. In feite, het woord "canvas" kan worden herleid tot het Anglo-Franse woord "canevaz" en uiteindelijk

Lees verder "
Hennepveld
Redactioneel
Hennep Auteur

Voordelen van het gebruik van hennep in de bouw- en textielindustrie

Sinds het legalisatieproces van industriële hennep wereldwijd aan kracht begon te winnen, er is veel gezegd over het medicinale en therapeutische potentieel ervan. Hennep is een ondersoort van de cannabisplant; het mist de meeste psychoactieve effecten van marihuana, maar kan als grondstof worden gebruikt voor verschillende industrieën, zoals textiel en bouw. In feite, industrieel

Lees verder "
Overgewicht Mike Tyson
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Iron Mike Tyson's geheime saus

De sportwereld was op tilt deze laatste week als Mike Tyson "boxed" Roy Jones Jr. in een vier ronde oefenwedstrijd. Velen vonden het geweldig, sommigen haatten het. Miljoenen keken. Ongeacht uw kijk op de wedstrijd, een ding is duidelijk: Mike Tyson leek te zijn in fenomenale vorm op leeftijd 54 wegen in op een

Lees verder "
Biologische CBD-olie van hennep
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Biologische CBD

Met zo veel nieuwe producten beschikbaar in de snelgroeiende CBD- en hennepmarkt van vandaag, het is niet verwonderlijk dat veel consumenten productetiketten verwarrend vinden. Bediscussieerbaar, een van de grootste bronnen van verwarring is het simpele woord 'organisch',”Vooral als het gaat om CBD-olie. Is 'organisch' gewoon een marketingmodewoord, of vertegenwoordigt het een

Lees verder "
Scroll naar boven