Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

FDA zet zich in voor geluid, Wetenschappelijk beleid inzake CBD

Dit is niet de mening van Hemp.com, het is een verklaring van de regering. Onthoud dat WIJ dingen kunnen veranderen als we daarom vragen.

Hemp.com, Inc. team

FDA hennepDoor: Amy Abernethy, M.D., Ph.D., Principal adjunct-commissaris, en Lowell Schiller, J.D., Hoofd adjunct-commissaris voor beleid

Wetenschap vormt de basis voor beslissingen bij de VS.. Food and Drug Administration (FDA) en is van het grootste belang als het gaat om het nemen van beslissingen die gevolgen hebben voor de gezondheid en veiligheid van het Amerikaanse publiek. We passen dit rigoureus toe, op wetenschap gebaseerde benadering van grote en kleine zaken die aan het Agentschap worden voorgelegd - ook met betrekking tot producten die cannabis of van cannabis afgeleide verbindingen bevatten, inclusief cannabidiol (CBD).

De meest angstaanjagende woorden in de Engelse taal zijn: Ik kom van de regering en ik ben hier om te helpen.

Ronald Reagan

We erkennen dat er grote publieke belangstelling is voor deze producten, voor therapeutische doeleinden en anderszins. Tegelijkertijd, er zijn veel onbeantwoorde vragen over de wetenschap, veiligheid, en kwaliteit van veel van deze producten. Als we deze vragen benaderen, we doen dit als een op wetenschap gebaseerde regelgevende instantie die zich inzet voor onze missie om de volksgezondheid te beschermen en te bevorderen.

De aanpak van de FDA ten aanzien van cannabis en van cannabis afgeleide verbindingen is consistent. We behandelen stoffen die uit cannabis zijn afgeleid, net zoals we andere stoffen behandelen, en ze zijn onderworpen aan dezelfde autoriteiten als elke andere stof. Dat gezegd hebbende, enkele andere relevante wetten zijn gewijzigd, en dat geldt ook voor de markt.

Waar de dingen staan [volgens de "regering"]
Onder de wettelijke autoriteiten die de FDA de verantwoordelijkheid heeft om te beheren, de relevante wettelijke vereisten variëren afhankelijk van het type product waar we het over hebben. Bijvoorbeeld, als een product als medicijn op de markt wordt gebracht - dat wil zeggen, bijvoorbeeld, dat het bedoeld is om een ​​therapeutisch effect te hebben, zoals het behandelen van een ziekte, dan wordt het gereguleerd als medicijn, en het kan over het algemeen niet worden verkocht zonder goedkeuring van de FDA (of, in het geval van een vrij verkrijgbaar medicijn, een FDA-monografie). Geneesmiddelen hebben een belangrijke therapeutische waarde, en het is van cruciaal belang dat we blijven doen wat we kunnen om de wetenschap te ondersteunen die nodig is om nieuwe medicijnen uit cannabis te ontwikkelen.

Vervolg

Lees hier de regeringsverklaring

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Video-hennep en hennepbeton als bouwmateriaal
Redactioneel
Hennep Auteur

Video-Bouwmaterialen van hennep en hennep

Hoe hennep wordt gemaakt Hennep wordt gemaakt met behulp van de houtachtige kern van de industriële hennep, riep de horde, gemengd met een bindmateriaal op basis van kalk. Deze kern heeft een hoog silicagehalte waardoor het zeer goed kan binden met kalk, een zeldzame kwaliteit onder plantaardig materiaal. Dit resulteert in een lichtgewicht cementachtig materiaal met een gewicht van 1/8

Lees verder "
Hennep Geschiedenis-Magna Carta
Redactioneel
Hennep Auteur

Drie meer geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Je dacht dat we maar drie geweldige., weinig bekend gebruik van hennep!? Hieronder zijn drie meer verbazingwekkende toepassingen van industriële hennep: Bodemconditionering Industriële hennep reinigt de bodem. En we bedoelen echt reinigt de bodem. Bekend als fytoremediation, de industriële hennepplant bezit de mogelijkheid om schadelijke verontreinigingen uit de bodem te halen. De "besmette" hennepplanten kunnen

Lees verder "
Hennep scheepsbouw
Redactioneel
Hennep Auteur

DRIE Geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Industriële hennep is geweldig. Het is de plant die geeft en blijft geven. Bekijk deze drie geweldige, maar weinig bekend gebruik van industriële hennep. Kunst. Hennep hielp artistieke drive van de mensheid. Hennep werd veel gebruikt in doeken voor het schilderen. In feite, het woord "canvas" kan worden herleid tot het Anglo-Franse woord "canevaz" en uiteindelijk

Lees verder "
Hennepveld
Redactioneel
Hennep Auteur

Voordelen van het gebruik van hennep in de bouw- en textielindustrie

Sinds het legalisatieproces van industriële hennep wereldwijd aan kracht begon te winnen, er is veel gezegd over het medicinale en therapeutische potentieel ervan. Hennep is een ondersoort van de cannabisplant; het mist de meeste psychoactieve effecten van marihuana, maar kan als grondstof worden gebruikt voor verschillende industrieën, zoals textiel en bouw. In feite, industrieel

Lees verder "
Overgewicht Mike Tyson
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Iron Mike Tyson's geheime saus

De sportwereld was op tilt deze laatste week als Mike Tyson "boxed" Roy Jones Jr. in een vier ronde oefenwedstrijd. Velen vonden het geweldig, sommigen haatten het. Miljoenen keken. Ongeacht uw kijk op de wedstrijd, een ding is duidelijk: Mike Tyson leek te zijn in fenomenale vorm op leeftijd 54 wegen in op een

Lees verder "
Biologische CBD-olie van hennep
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Biologische CBD

Met zo veel nieuwe producten beschikbaar in de snelgroeiende CBD- en hennepmarkt van vandaag, het is niet verwonderlijk dat veel consumenten productetiketten verwarrend vinden. Bediscussieerbaar, een van de grootste bronnen van verwarring is het simpele woord 'organisch',”Vooral als het gaat om CBD-olie. Is 'organisch' gewoon een marketingmodewoord, of vertegenwoordigt het een

Lees verder "
Scroll naar boven