Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

FDA zet zich in voor geluid, Wetenschappelijk beleid inzake CBD

Dit is niet de mening van Hemp.com, het is een verklaring van de regering. Onthoud dat WIJ dingen kunnen veranderen als we daarom vragen.

Hemp.com, Inc. team

FDA hennepDoor: Amy Abernethy, M.D., Ph.D., Principal adjunct-commissaris, en Lowell Schiller, J.D., Hoofd adjunct-commissaris voor beleid

Wetenschap vormt de basis voor beslissingen bij de VS.. Food and Drug Administration (FDA) en is van het grootste belang als het gaat om het nemen van beslissingen die gevolgen hebben voor de gezondheid en veiligheid van het Amerikaanse publiek. We passen dit rigoureus toe, op wetenschap gebaseerde benadering van grote en kleine zaken die aan het Agentschap worden voorgelegd - ook met betrekking tot producten die cannabis of van cannabis afgeleide verbindingen bevatten, inclusief cannabidiol (CBD).

De meest angstaanjagende woorden in de Engelse taal zijn: Ik kom van de regering en ik ben hier om te helpen.

Ronald Reagan

We erkennen dat er grote publieke belangstelling is voor deze producten, voor therapeutische doeleinden en anderszins. Tegelijkertijd, er zijn veel onbeantwoorde vragen over de wetenschap, veiligheid, en kwaliteit van veel van deze producten. Als we deze vragen benaderen, we doen dit als een op wetenschap gebaseerde regelgevende instantie die zich inzet voor onze missie om de volksgezondheid te beschermen en te bevorderen.

De aanpak van de FDA ten aanzien van cannabis en van cannabis afgeleide verbindingen is consistent. We behandelen stoffen die uit cannabis zijn afgeleid, net zoals we andere stoffen behandelen, en ze zijn onderworpen aan dezelfde autoriteiten als elke andere stof. Dat gezegd hebbende, enkele andere relevante wetten zijn gewijzigd, en dat geldt ook voor de markt.

Waar de dingen staan [volgens de "regering"]
Onder de wettelijke autoriteiten die de FDA de verantwoordelijkheid heeft om te beheren, de relevante wettelijke vereisten variëren afhankelijk van het type product waar we het over hebben. Bijvoorbeeld, als een product als medicijn op de markt wordt gebracht - dat wil zeggen, bijvoorbeeld, dat het bedoeld is om een ​​therapeutisch effect te hebben, zoals het behandelen van een ziekte, dan wordt het gereguleerd als medicijn, en het kan over het algemeen niet worden verkocht zonder goedkeuring van de FDA (of, in het geval van een vrij verkrijgbaar medicijn, een FDA-monografie). Geneesmiddelen hebben een belangrijke therapeutische waarde, en het is van cruciaal belang dat we blijven doen wat we kunnen om de wetenschap te ondersteunen die nodig is om nieuwe medicijnen uit cannabis te ontwikkelen.

Vervolg

Lees hier de regeringsverklaring

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
hennepvezel
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep kleding: Een duurzame moderevolutie

Hennepmode In een wereld die worstelt met de milieugevolgen van fast fashion, er ontstaan ​​duurzame alternatieven om de status quo uit te dagen. Hennepkleding staat in de voorhoede van deze revolutie, een groenere en meer ethische keuze bieden voor bewuste consumenten. Dit verhaal onderzoekt de talloze voordelen van hennepkleding, van de milieuvriendelijke teelt tot

Lees verder "
Duurzaamheid van hennep
Redactioneel
Hennep Auteur

Een duurzame revolutie: Hennepproducten en alternatieven in 2023

In het streven naar een duurzamere toekomst, er zijn innovatieve oplossingen nodig om onze afhankelijkheid van traditionele hulpbronnen te verminderen. Maak kennis met hennep, een veelzijdig en milieuvriendelijk gewas dat tot de verbeelding spreekt van industrieën over de hele wereld. In dit verhaal, we beginnen aan een reis door het jaar 2023, het verkennen van het diverse en opwindende rijk van duurzame hennepproducten

Lees verder "
groene hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Groen goud cultiveren: Regelgeving en licenties voor hennepteelt in de VS

In de nasleep van de heropleving van hennep als een veelzijdig en duurzaam gewas, de Verenigde Staten bevinden zich in de voorhoede van een landbouwrevolutie. De legalisering van de hennepteelt heeft de weg geëffend voor een bloeiende industrie, het bieden van economische kansen voor zowel boeren als ondernemers. Echter, navigeren door het ingewikkelde web van regelgeving voor hennepteelt en

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Marktgroei CBD-olie zet door in 2023

De Cannabidiol-olie (CBD-olie) markt zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke stijging van de marktwaarde en het samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) in de prognoseperiode 2022 naar 2028. De markt staat op het punt een opmerkelijk groeitraject door te maken, gedreven door de toenemende vraag naar CBD-olie in verschillende industrieën, zoals de farmaceutische industrie, cosmetica,

Lees verder "
Hennepblok
Redactioneel
Hennep Auteur

BEWIJS dat dit geweldige hennepproduct kan helpen (Letterlijk) Bouw aan de toekomst

De unieke belofte en eigenschappen van hennepbeton. Wist je dat de bouw bijna goed is voor 40 procent van het wereldwijde energieverbruik? Veertig procent! Dat is enorm. Het betekent ook dat bouwen een even grote kans biedt om een ​​verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Een fascinerende toepassing van industriële hennep is zijn veelzijdigheid als bouwmateriaal. Bekend om

Lees verder "
Scroll naar boven