Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

FDA zet zich in voor geluid, Wetenschappelijk beleid inzake CBD

Dit is niet de mening van Hemp.com, het is een verklaring van de regering. Onthoud dat WIJ dingen kunnen veranderen als we daarom vragen.

Hemp.com, Inc. team

FDA hennepDoor: Amy Abernethy, M.D., Ph.D., Principal adjunct-commissaris, en Lowell Schiller, J.D., Hoofd adjunct-commissaris voor beleid

Wetenschap vormt de basis voor beslissingen bij de VS.. Food and Drug Administration (FDA) en is van het grootste belang als het gaat om het nemen van beslissingen die gevolgen hebben voor de gezondheid en veiligheid van het Amerikaanse publiek. We passen dit rigoureus toe, op wetenschap gebaseerde benadering van grote en kleine zaken die aan het Agentschap worden voorgelegd - ook met betrekking tot producten die cannabis of van cannabis afgeleide verbindingen bevatten, inclusief cannabidiol (CBD).

De meest angstaanjagende woorden in de Engelse taal zijn: Ik kom van de regering en ik ben hier om te helpen.

Ronald Reagan

We erkennen dat er grote publieke belangstelling is voor deze producten, voor therapeutische doeleinden en anderszins. Tegelijkertijd, er zijn veel onbeantwoorde vragen over de wetenschap, veiligheid, en kwaliteit van veel van deze producten. Als we deze vragen benaderen, we doen dit als een op wetenschap gebaseerde regelgevende instantie die zich inzet voor onze missie om de volksgezondheid te beschermen en te bevorderen.

De aanpak van de FDA ten aanzien van cannabis en van cannabis afgeleide verbindingen is consistent. We behandelen stoffen die uit cannabis zijn afgeleid, net zoals we andere stoffen behandelen, en ze zijn onderworpen aan dezelfde autoriteiten als elke andere stof. Dat gezegd hebbende, enkele andere relevante wetten zijn gewijzigd, en dat geldt ook voor de markt.

Waar de dingen staan [volgens de "regering"]
Onder de wettelijke autoriteiten die de FDA de verantwoordelijkheid heeft om te beheren, de relevante wettelijke vereisten variëren afhankelijk van het type product waar we het over hebben. Bijvoorbeeld, als een product als medicijn op de markt wordt gebracht - dat wil zeggen, bijvoorbeeld, dat het bedoeld is om een ​​therapeutisch effect te hebben, zoals het behandelen van een ziekte, dan wordt het gereguleerd als medicijn, en het kan over het algemeen niet worden verkocht zonder goedkeuring van de FDA (of, in het geval van een vrij verkrijgbaar medicijn, een FDA-monografie). Geneesmiddelen hebben een belangrijke therapeutische waarde, en het is van cruciaal belang dat we blijven doen wat we kunnen om de wetenschap te ondersteunen die nodig is om nieuwe medicijnen uit cannabis te ontwikkelen.

Vervolg

Lees hier de regeringsverklaring

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
Scroll naar boven