Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

De verklaring van henneponafhankelijkheid

De unanieme verklaring van het volk van de Verenigde Staten van Amerika,

Hennep onafhankelijkheidsverklaringWanneer in de loop van menselijke gebeurtenissen, het wordt voor één volk nodig om de politieke bendes te ontbinden die Hen hebben vastgehouden om volledig gebruik te maken van de meest bruikbare plant van de planeet, en om onder de machten van de aarde de afzonderlijke en gelijkwaardige positie aan te nemen waartoe de wetten van de natuur en van de natuur van de natuur hen het recht geven op dergelijk gebruik. Een fatsoenlijk respect voor de meningen van de mensheid vereist dat deze mensen de oorzaken aangeven die hen ertoe aanzetten om Industrial te verzekeren HennepIs volledig gerestaureerd.
We beschouwen deze waarheden over het nut van industriële hennep als vanzelfsprekend. Eten, brandstof, vezels en 20,000 andere toepassingen maken deze realiteit zichtbaar. En aangezien alle mensen - maar niet alle bbplants - gelijk zijn geschapen en door hun Schepper begiftigd met bepaalde onvervreemdbare rechten, het spreekt vanzelf dat onder deze het leven is, Vrijheid en het nastreven van hennepgeluk. Dat om deze rechten veilig te stellen, Regeringen zijn ingesteld onder mensen, hun rechtvaardige bevoegdheden ontlenen aan de toestemming van de geregeerden, dat wanneer enige vorm van overheid de opname van industriële hennep voor deze doeleinden vernietigt, het is het recht van het volk om het te wijzigen of af te schaffen. Voorzichtigheid, inderdaad, zal dicteren dat lang gevestigde regeringen niet mogen worden veranderd vanwege lichte en voorbijgaande oorzaken; en dienovereenkomstig is alle ervaring gebleken, dat, helaas, Mensen zijn meer geneigd om te lijden, terwijl het kwaad te lijden heeft, dan zichzelf recht te doen door de vormen van wettelijke terughoudendheid af te schaffen waaraan ze gewend zijn, zelfs als dergelijke gebruiken het vergiftigen van medicijnen omvatten, kunststoffen, en eten.
Maar wanneer een lange reeks misbruiken en usurpaties, het altijd nastreven van dezelfde onnatuurlijke producten getuigt van een ontwerp om de mensen te reduceren tot de tirannie van absoluut vriendjes-consumentisme, het is hun recht, het is hun plicht, om een ​​dergelijke regering af te werpen, en om een ​​nieuwe bewaker van de planthiërarchie te bieden voor hun toekomstige veiligheid. Dat is het geduldige lijden van deze Verenigde Staten van Amerika; en dat is nu de noodzaak die hen dwingt om hun vroegere regeringssystemen permanent te veranderen. Hennepgeschiedenis is een geschiedenis van herhaalde verwondingen en usurpaties, die allen rechtstreeks bezwaar hadden tegen de vestiging van de absolute tirannie van vriendjes-consumentisme over deze staten. Om dit te bewijzen, laat feiten worden voorgelegd aan een openhartige wereld die omvat:

  • Voorkoming van de volledige realisatie van de medicinale voordelen van industriële hennep die de pijn kunnen helpen, ongerustheid, en andere kwalen die de mensen treffen.
  • Ontneming van een rijke voedselbron die plantaardige eiwitten levert, vitamines, en mineralen om de mensen te voeden.
  • Obstructie van een van de sterkste, langste zachte vezels die de mensheid kent, in staat om de mensen te kleden.
  • Een overvloedige bron van bouwmaterialen proberen te verstikken, waaronder milieuvriendelijke kunststoffen, beton, en houtachtige materialen die voldoende zijn om de huizen te bouwen, voertuigen, en andere items die nodig zijn voor gebruik door de mensen.
  • Dit misbruik van industriële hennep, gezond en noodzakelijk voor het algemeen belang, werden ten onrechte geëffectueerd in de Verenigde Staten, te beginnen met de Marihuana Tax Act van 1937 en dan weer met de Controlled Substances Act van 1970.
  • Deze misbruiken resulteerden verder in een wrede draai aan "belasting zonder vertegenwoordiging", zoals de koning die belastingen oplegde aan de kolonisten zonder een stem in politieke aangelegenheden toe te staan, hier, de regering legde belastingen op de teelt van hennep op als het middel om de stem van industriële hennep en de rechtmatige plaats in menselijke aangelegenheden te onderdrukken.
  • Deze misbruiken veroorzaakten decennia van ontkenning dat industriële hennep en marihuana twee verschillende soorten van de Cannabis Sativa-plant vormen, een overtreding van de waarheid.
  • Terwijl de passage van de 2018 Farm Bill heeft enkele misstanden aangepakt, het feit blijft dat Industriële Hennep onder onrechtvaardige juridische lasten werkt, regulatie, en sociaal stigma.

De bovengenoemde feiten hebben jaren van ongegronde criminaliteit opgewekt, gevangenisstraf, en publiek verlies dat niet zal worden vergeten of genegeerd. Onze herhaalde verzoekschriften zijn vaak beantwoord met herhaaldelijk letsel. Inderdaad, We hebben een beroep gedaan op inheemse gerechtigheid en grootmoedigheid, en we hebben ze opgeroepen om de gemeenschappelijke oorsprong van industriële hennep te herinneren die in de geschiedenis van de mensheid en de geschiedenis van dit land te vinden is, in een poging hen te ontmoedigen van elke toe-eigening of belemmering van het gebruik van industriële hennep. Nog, ook zij zijn doof geweest voor de stem van gerechtigheid en bloedverwantschap. Een tirannie van door vriendjes-consumentisme veroorzaakte stilte is een onvoldoende antwoord en een ongeschikte heerser van een vrij volk.
Als een nieuw decennium aanbreekt, en het tij van de publieke en wetgevende opinie begint te veranderen, We mogen niet langer zwijgen, en acht het nodig om Onze stemmen opnieuw te verheffen. We moeten, reageer daarom op die entiteiten die de scheiding van industriële hennep van al zijn obligaties durven aan te klagen, en houd ze vast, zoals wij de rest van de mensheid vasthouden, Vijanden in oorlog, in Peace Friends.
Wij, daarom, het volk van de Verenigde Staten van Amerika, een beroep doen op de Allerhoogste Rechter van de wereld voor de juistheid van Onze bedoelingen, Doen, in naam van Justitie, plechtig publiceren en verklaren: Dat is industriële hennep in deze Verenigde Staten, en van rechts zouden vrij moeten zijn en op grote schaal moeten worden gebruikt, en dat alle politieke of juridische belemmeringen volledig zijn en moeten worden opgelost; en dat het volk de volledige macht heeft om oorlog te voeren tegen degenen die in de weg staan ​​- of het nu een persoon is, stad, Staat, of federaal lichaam - niet met kogels of bommen, maar met dollars, verspreiding van kennis, en gedurfd gebruik van industriële hennepproducten. En met deze macht om een ​​oorlog in de 21e eeuw te voeren en te winnen, het volk kan ook vrede sluiten, contractallianties, Commerce vestigen, en om alle andere handelingen en dingen te doen die mensen die onafhankelijke industriële hennep gebruiken terecht kunnen doen. Ter ondersteuning van deze Onafhankelijkheidsverklaring van hennep, met een vast vertrouwen op de bescherming van de goddelijke voorzienigheid, we beloven elkaar onze levens, onze fortuinen en onze heilige eer.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Video-hennep en hennepbeton als bouwmateriaal
Redactioneel
Hennep Auteur

Video-Bouwmaterialen van hennep en hennep

Hoe hennep wordt gemaakt Hennep wordt gemaakt met behulp van de houtachtige kern van de industriële hennep, riep de horde, gemengd met een bindmateriaal op basis van kalk. Deze kern heeft een hoog silicagehalte waardoor het zeer goed kan binden met kalk, een zeldzame kwaliteit onder plantaardig materiaal. Dit resulteert in een lichtgewicht cementachtig materiaal met een gewicht van 1/8

Lees verder "
Hennep Geschiedenis-Magna Carta
Redactioneel
Hennep Auteur

Drie meer geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Je dacht dat we maar drie geweldige., weinig bekend gebruik van hennep!? Hieronder zijn drie meer verbazingwekkende toepassingen van industriële hennep: Bodemconditionering Industriële hennep reinigt de bodem. En we bedoelen echt reinigt de bodem. Bekend als fytoremediation, de industriële hennepplant bezit de mogelijkheid om schadelijke verontreinigingen uit de bodem te halen. De "besmette" hennepplanten kunnen

Lees verder "
Hennep scheepsbouw
Redactioneel
Hennep Auteur

DRIE Geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Industriële hennep is geweldig. Het is de plant die geeft en blijft geven. Bekijk deze drie geweldige, maar weinig bekend gebruik van industriële hennep. Kunst. Hennep hielp artistieke drive van de mensheid. Hennep werd veel gebruikt in doeken voor het schilderen. In feite, het woord "canvas" kan worden herleid tot het Anglo-Franse woord "canevaz" en uiteindelijk

Lees verder "
Hennepveld
Redactioneel
Hennep Auteur

Voordelen van het gebruik van hennep in de bouw- en textielindustrie

Sinds het legalisatieproces van industriële hennep wereldwijd aan kracht begon te winnen, er is veel gezegd over het medicinale en therapeutische potentieel ervan. Hennep is een ondersoort van de cannabisplant; het mist de meeste psychoactieve effecten van marihuana, maar kan als grondstof worden gebruikt voor verschillende industrieën, zoals textiel en bouw. In feite, industrieel

Lees verder "
Overgewicht Mike Tyson
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Iron Mike Tyson's geheime saus

De sportwereld was op tilt deze laatste week als Mike Tyson "boxed" Roy Jones Jr. in een vier ronde oefenwedstrijd. Velen vonden het geweldig, sommigen haatten het. Miljoenen keken. Ongeacht uw kijk op de wedstrijd, een ding is duidelijk: Mike Tyson leek te zijn in fenomenale vorm op leeftijd 54 wegen in op een

Lees verder "
Biologische CBD-olie van hennep
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Biologische CBD

Met zo veel nieuwe producten beschikbaar in de snelgroeiende CBD- en hennepmarkt van vandaag, het is niet verwonderlijk dat veel consumenten productetiketten verwarrend vinden. Bediscussieerbaar, een van de grootste bronnen van verwarring is het simpele woord 'organisch',”Vooral als het gaat om CBD-olie. Is 'organisch' gewoon een marketingmodewoord, of vertegenwoordigt het een

Lees verder "
Scroll naar boven