Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

De verklaring van henneponafhankelijkheid

De unanieme verklaring van het volk van de Verenigde Staten van Amerika,

Hennep onafhankelijkheidsverklaringWanneer in de loop van menselijke gebeurtenissen, het wordt voor één volk nodig om de politieke bendes te ontbinden die Hen hebben vastgehouden om volledig gebruik te maken van de meest bruikbare plant van de planeet, en om onder de machten van de aarde de afzonderlijke en gelijkwaardige positie aan te nemen waartoe de wetten van de natuur en van de natuur van de natuur hen het recht geven op dergelijk gebruik. Een fatsoenlijk respect voor de meningen van de mensheid vereist dat deze mensen de oorzaken aangeven die hen ertoe aanzetten om Industrial te verzekeren HennepIs volledig gerestaureerd.
We beschouwen deze waarheden over het nut van industriële hennep als vanzelfsprekend. Eten, brandstof, vezels en 20,000 andere toepassingen maken deze realiteit zichtbaar. En aangezien alle mensen - maar niet alle bbplants - gelijk zijn geschapen en door hun Schepper begiftigd met bepaalde onvervreemdbare rechten, het spreekt vanzelf dat onder deze het leven is, Vrijheid en het nastreven van hennepgeluk. Dat om deze rechten veilig te stellen, Regeringen zijn ingesteld onder mensen, hun rechtvaardige bevoegdheden ontlenen aan de toestemming van de geregeerden, dat wanneer enige vorm van overheid de opname van industriële hennep voor deze doeleinden vernietigt, het is het recht van het volk om het te wijzigen of af te schaffen. Voorzichtigheid, inderdaad, zal dicteren dat lang gevestigde regeringen niet mogen worden veranderd vanwege lichte en voorbijgaande oorzaken; en dienovereenkomstig is alle ervaring gebleken, dat, helaas, Mensen zijn meer geneigd om te lijden, terwijl het kwaad te lijden heeft, dan zichzelf recht te doen door de vormen van wettelijke terughoudendheid af te schaffen waaraan ze gewend zijn, zelfs als dergelijke gebruiken het vergiftigen van medicijnen omvatten, kunststoffen, en eten.
Maar wanneer een lange reeks misbruiken en usurpaties, het altijd nastreven van dezelfde onnatuurlijke producten getuigt van een ontwerp om de mensen te reduceren tot de tirannie van absoluut vriendjes-consumentisme, het is hun recht, het is hun plicht, om een ​​dergelijke regering af te werpen, en om een ​​nieuwe bewaker van de planthiërarchie te bieden voor hun toekomstige veiligheid. Dat is het geduldige lijden van deze Verenigde Staten van Amerika; en dat is nu de noodzaak die hen dwingt om hun vroegere regeringssystemen permanent te veranderen. Hennepgeschiedenis is een geschiedenis van herhaalde verwondingen en usurpaties, die allen rechtstreeks bezwaar hadden tegen de vestiging van de absolute tirannie van vriendjes-consumentisme over deze staten. Om dit te bewijzen, laat feiten worden voorgelegd aan een openhartige wereld die omvat:

  • Voorkoming van de volledige realisatie van de medicinale voordelen van industriële hennep die de pijn kunnen helpen, ongerustheid, en andere kwalen die de mensen treffen.
  • Ontneming van een rijke voedselbron die plantaardige eiwitten levert, vitamines, en mineralen om de mensen te voeden.
  • Obstructie van een van de sterkste, langste zachte vezels die de mensheid kent, in staat om de mensen te kleden.
  • Een overvloedige bron van bouwmaterialen proberen te verstikken, waaronder milieuvriendelijke kunststoffen, beton, en houtachtige materialen die voldoende zijn om de huizen te bouwen, voertuigen, en andere items die nodig zijn voor gebruik door de mensen.
  • Dit misbruik van industriële hennep, gezond en noodzakelijk voor het algemeen belang, werden ten onrechte geëffectueerd in de Verenigde Staten, te beginnen met de Marihuana Tax Act van 1937 en dan weer met de Controlled Substances Act van 1970.
  • Deze misbruiken resulteerden verder in een wrede draai aan "belasting zonder vertegenwoordiging", zoals de koning die belastingen oplegde aan de kolonisten zonder een stem in politieke aangelegenheden toe te staan, hier, de regering legde belastingen op de teelt van hennep op als het middel om de stem van industriële hennep en de rechtmatige plaats in menselijke aangelegenheden te onderdrukken.
  • Deze misbruiken veroorzaakten decennia van ontkenning dat industriële hennep en marihuana twee verschillende soorten van de Cannabis Sativa-plant vormen, een overtreding van de waarheid.
  • Terwijl de passage van de 2018 Farm Bill heeft enkele misstanden aangepakt, het feit blijft dat Industriële Hennep onder onrechtvaardige juridische lasten werkt, regulatie, en sociaal stigma.

De bovengenoemde feiten hebben jaren van ongegronde criminaliteit opgewekt, gevangenisstraf, en publiek verlies dat niet zal worden vergeten of genegeerd. Onze herhaalde verzoekschriften zijn vaak beantwoord met herhaaldelijk letsel. Inderdaad, We hebben een beroep gedaan op inheemse gerechtigheid en grootmoedigheid, en we hebben ze opgeroepen om de gemeenschappelijke oorsprong van industriële hennep te herinneren die in de geschiedenis van de mensheid en de geschiedenis van dit land te vinden is, in een poging hen te ontmoedigen van elke toe-eigening of belemmering van het gebruik van industriële hennep. Nog, ook zij zijn doof geweest voor de stem van gerechtigheid en bloedverwantschap. Een tirannie van door vriendjes-consumentisme veroorzaakte stilte is een onvoldoende antwoord en een ongeschikte heerser van een vrij volk.
Als een nieuw decennium aanbreekt, en het tij van de publieke en wetgevende opinie begint te veranderen, We mogen niet langer zwijgen, en acht het nodig om Onze stemmen opnieuw te verheffen. We moeten, reageer daarom op die entiteiten die de scheiding van industriële hennep van al zijn obligaties durven aan te klagen, en houd ze vast, zoals wij de rest van de mensheid vasthouden, Vijanden in oorlog, in Peace Friends.
Wij, daarom, het volk van de Verenigde Staten van Amerika, een beroep doen op de Allerhoogste Rechter van de wereld voor de juistheid van Onze bedoelingen, Doen, in naam van Justitie, plechtig publiceren en verklaren: Dat is industriële hennep in deze Verenigde Staten, en van rechts zouden vrij moeten zijn en op grote schaal moeten worden gebruikt, en dat alle politieke of juridische belemmeringen volledig zijn en moeten worden opgelost; en dat het volk de volledige macht heeft om oorlog te voeren tegen degenen die in de weg staan ​​- of het nu een persoon is, stad, Staat, of federaal lichaam - niet met kogels of bommen, maar met dollars, verspreiding van kennis, en gedurfd gebruik van industriële hennepproducten. En met deze macht om een ​​oorlog in de 21e eeuw te voeren en te winnen, het volk kan ook vrede sluiten, contractallianties, Commerce vestigen, en om alle andere handelingen en dingen te doen die mensen die onafhankelijke industriële hennep gebruiken terecht kunnen doen. Ter ondersteuning van deze Onafhankelijkheidsverklaring van hennep, met een vast vertrouwen op de bescherming van de goddelijke voorzienigheid, we beloven elkaar onze levens, onze fortuinen en onze heilige eer.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
Scroll naar boven