Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

Hennep Plastics
Hennep is een niet-medicinale cannabisvariëteit die legaal over de hele wereld wordt verbouwd. Hoewel China door de jaren heen de grootste hennepproducent is geweest, andere landen zoals Australië en Canada maken een inhaalslag. Plastic wordt in het algemeen gedefinieerd als 'een stof die kan worden gevormd of gevormd'. In het algemeen, ‘Plastic’ verwijst naar stoffen op petrochemische basis. Olie is de basis voor de meeste plasticproductie en is helaas een beperkte wereldwijde hulpbron. Hennep Plastic is daarom elk vormbaar materiaal dat hennep bevat.
Het eerste bekende hennepplastic is ontwikkeld door Henry Ford. De beroemde foto's en film van Henry Ford die een model-T met een bijl slaat en het wegstuitert, toont de potentiële sterkte van op vezels gebaseerde composietkunststoffen - met de exacte aard van het materiaal is niet bekend.
Polypropyleen (PP) is het meest voorkomende plastic dat tegenwoordig in de productie wordt aangetroffen. Hennepplastic werd voor het eerst gebruikt om de ‘High-Fly’ frisbee te maken. De wereldwijde jaarlijkse plasticconsumptie is overal vandaan gegroeid 5 miljoen tonen in de jaren 50, tot een enorm 100 miljoen tonen in de afgelopen jaren. Een toon van kunststoffen is gelijk aan 20,000 twee liter bidons of 120,000 draagtassen. Een typische huishoudelijke vuilnisbak bevat ongeveer 7% plastic materialen.
Hoewel een aanzienlijk deel van PP wordt gebruikt bij de productie van vezels, de rest wordt bijna allemaal gebruikt in spuitgieten. PP mengen met hennepvezels - terwijl de sterkte en hittebestendige eigenschappen van het materiaal worden verbeterd - is over het algemeen een duurdere keuze.
Het is pas onlangs (2011) dat nieuwe en grotere productiefaciliteiten de weg hebben geëffend voor een kostenefficiënte productie van met hennep versterkt PP, Polyhydroxybutyraat (PHB) en PolyLactic zuur (PLA). EEN 50% hennepgehalte is gebruikelijk in deze kunststoffen, maar tot 80% kan in sommige materialen worden gebruikt. Door PLA te mengen met hennep ontstaat een 100% biologisch afbreekbaar materiaal.
Hennepplastics in hun verschillende vormen kunnen worden gebruikt om te vervaardigen:

 • GPS-eenheden
 • Smartphones
 • Laptops
 • Elektrische punten
 • Kookgerei handvatten
 • Lampen
 • Speelgoed
 • Spoorwegindustrie
 • Watervoorziening materialen
 • Tuingereedschap
 • Veel andere huishoudelijke artikelen

Als PC / ABS, PP-versterkte glasvezel en hittebestendige ABS-materialen zijn vereist, hennep is niet alleen superieur, maar ook kosteneffectiever. Hennep plastic kunnen worden vervaardigd volgens een hoge vlamvertragende standaard met minder giftige chemicaliën die gewoonlijk in gewone kunststoffen worden gebruikt. Sommige soorten hennepplastic kunnen nu worden gemaakt van rijstzetmeel die worden onderzocht voor blaasvormtoepassingen. Met de fabricage van plastic zakken en flessen uit hennepplastic een vooruitzicht voor de nabije toekomst. Zetmeel nu (van maïs) is de beste en meest gebruikte bron.
Granulaire vormen van hennepplastics zijn pas relatief recent beschikbaar, met een snelle groei die nu wordt verwacht in de hennepplasticsindustrie - vooral nu de oliereserves afnemen en de prijzen elke dag stijgen - zijn hennepgewassen duurzaam met stabiele productieprijzen. Nieuw wereldwijd beleid voor CO2-reductie en niet-olie-afhankelijkheid ondersteunt het gebruik van deze materialen.
Machines die worden gebruikt om conventionele plastic producten te vervaardigen (spuitgieters) kan ook worden gebruikt om hennepplastic te vormen. Zonder lijm of harsen, dit materiaal is extreem sterk. Het commerciële potentieel van deze gepatenteerde innovatieve kunststoffen is nog niet ontdekt. Het is mogelijk dat de auto waarin u rijdt in het komende decennium sterk genoeg is om een ​​hobbel te weerstaan, net als de demonstratie op de model-T die Henry Ford liet zien 80 jaren geleden!

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
hennepvezel
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep kleding: Een duurzame moderevolutie

Hennepmode In een wereld die worstelt met de milieugevolgen van fast fashion, er ontstaan ​​duurzame alternatieven om de status quo uit te dagen. Hennepkleding staat in de voorhoede van deze revolutie, een groenere en meer ethische keuze bieden voor bewuste consumenten. Dit verhaal onderzoekt de talloze voordelen van hennepkleding, van de milieuvriendelijke teelt tot

Lees verder "
Duurzaamheid van hennep
Redactioneel
Hennep Auteur

Een duurzame revolutie: Hennepproducten en alternatieven in 2023

In het streven naar een duurzamere toekomst, er zijn innovatieve oplossingen nodig om onze afhankelijkheid van traditionele hulpbronnen te verminderen. Maak kennis met hennep, een veelzijdig en milieuvriendelijk gewas dat tot de verbeelding spreekt van industrieën over de hele wereld. In dit verhaal, we beginnen aan een reis door het jaar 2023, het verkennen van het diverse en opwindende rijk van duurzame hennepproducten

Lees verder "
Scroll naar boven