Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

Hennep House-Asheville, NC revisited-Video waarin het gebruik van hennepbeton wordt uitgelegd

THennepbeton - Snijdenzijn video van 2009 is een interessante herinnering aan de eenvoud en toch de schittering van de hennepbetontechnologie. Het is ook geweldig om te leren over de constructietechnieken die werden gebruikt bij het bouwen van het hennephuis. Onthoud dat de video gaat over het bouwen van een huis van hennep. De duurzaamheid zal komen wanneer mensen zoals Obama hennep legaliseren voor industrieel gebruik en we het hier in de VS kunnen laten groeien.
ik dwaal af.
Geniet van de video en leer meer over de eigenschappen van hennep-technologieën hennep eronder. We hebben daar al het goede gepost!!!

Hennep Videobeschrijving: Het bouwen van het eerste toegestane huis in Amerika, voornamelijk gebouwd van hennepmaterialen, De bemanning van Hemp Technologies vormt 12 "muren in een monolithische gietvorm. Er zijn geen blokken gebruikt in dit huis.

Waarom we leuk vinden Hennepbeton

Het doel van milieubewust gebouwontwerp is om gebouwen te creëren die een gezond binnenmilieu creëren en tegelijkertijd een gezond buitenmilieu ondersteunen. De beste manier om dit doel te bereiken is door de allernieuwste bouwwetenschap te combineren met wat gewoonlijk "natuurlijk bouwen" wordt genoemd. Dankzij de hoogwaardige bouwwetenschap kunnen we gebouwen maken die bijna geen energie verbruiken, waardoor de omvang en de prijs van het hernieuwbare energiesysteem dat nodig is om ter plaatse alle energie te produceren die nodig is om het gebouw te laten draaien, wordt verminderd. het natuurlijke perspectief van het bouwen helpt ons om natuurlijke, lokaal, en op locatie geoogste materialen met een zeer lage opgenomen energie, waardoor de koolstofvoetafdruk en de vervuilingsvoetafdruk van het gebouw tijdens de bouw worden verlaagd. Samen, deze twee categorieën stellen ons in staat de drempel van koolstofneutraliteit te bereiken, een gebouw dat niet bijdraagt ​​aan onze huidige klimaatproblematiek. Aan de natuurlijke gebouwzijde, we zijn van mening dat aarden mengsels niet voldoende thermisch presteren, terwijl de kwetsbaarheid van strobalen voor waterschade ons zorgen baart. Aan de high-performance commerciële kant, we staan ​​sceptisch tegenover de duurzaamheid van SIPS-wanden op de lange termijn en zijn van mening dat framesystemen met dubbele stok te complex zijn en vatbaar voor zwakke punten van luchtinfiltratie. Deze en andere problemen zijn opgelost door wat voor ons nieuw materiaal is: Hennepbeton. Hennepbeton is een mengsel van industriële hennepschijf en bindmiddel op kalkbasis. Bij gebruik in muren, het wordt door middel van een spray aangebracht of in vormen in of rond een skeletstructuur geplaatst, zoals een houten of stalen frame. Het resulterende wandsysteem heeft veel van de voordelen van gewone natuurlijke bouwtoepassingen, zoals strobalen of klei slipstraw, met de kwaliteitscontrole van massaproductie en de duurzaamheid van cellulose met kalk. Enkele van de voordelen van hennepbeton voor onze toepassing zijn:

1. Hoge thermische weerstand.
De normale mix van hennepbeton heeft een R-waarde van 2.4 per inch. Dit is superieur aan de constructie van strobalen en elke mix van aarde en stro. Door verminderde koudebruggen, het is waarschijnlijk ook per inch superieur aan conventionele stokframesystemen met cellulose- of glasvezelisolatie.

2. Verstelbare dikte.
Hoewel hennepbeton momenteel niet als een structureel materiaal wordt beschouwd, is het sterk genoeg om het binnen- en buitensubstraat voor afwerkingsmaterialen te vormen. Dit betekent dat de dikte van een muur van hennepbeton instelbaar is, onafhankelijk van de dikte van structurele muurelementen. Daarom, Een muur van hennepbeton kan worden aangepast om te voldoen aan de thermische vereisten van een bepaald klimaat.

3. Lage luchtinfiltratie.
Hennepbeton is een relatief dicht materiaal dat ofwel omgeeft of zich voor of achter het structurele systeem van een muur bevindt. Dit betekent dat een muur van hennepbeton inherent vrij luchtdicht zal zijn. Lage luchtinfiltratie is een cruciaal onderdeel van onze prestatiestrategie.

4. Hygroscopische kenmerken.
In het gebouw, een "hygroscopisch materiaal" is iets dat water kan opnemen. Kalk en cellulose, in dit geval Hemp Shiv, werk samen om een ​​muur te creëren die water kan opnemen en afgeven als reactie op veranderende luchtvochtigheidsniveaus. Dit wordt een 'ademend muur'-systeem genoemd en is een grote zegen voor de luchtkwaliteit binnenshuis en de duurzaamheid van de muur. Wanden van gepleisterde balen van stro zijn op deze manier' ademend '. De kalk in Hempcrete beschermt de hennep tegen schimmelvorming, daarom het creëren van een ademende muur die onderdeel kan zijn van een gezonde binnenluchtstrategie in een vochtig klimaat.

5. Ondergrond voor kalk- en aardepleisters.

Hennepbeton is een uitstekende ondergrond voor aarde- en kalkpleisters. Er zijn geen vervaardigde latten of synthetische dampschermen nodig. Dit vereenvoudigt de constructie aanzienlijk, het verminderen van arbeids- en materiaalkosten voor pleisterwerk.

6. Geschikt voor verschillende structurele systemen.
Onze voorkeur gaat uit naar het bouwen van constructies die vele honderden jaren meegaan. Onze aanpak hiervoor is om een ​​paal- en balkconstructie te creëren met gemetselde kolommen en houten balken. Dit systeem vereist een isolatiemateriaal dat de buitenkant van de constructie-elementen omhult en daarom zelfstandig moet kunnen staan. Hennepbeton kan dit. Tegelijkertijd, dit structurele systeem is duurder, dus voor kleinere budgetten moeten we een eenvoudigere structuur kunnen gebruiken. Hennepbeton werkt ook goed met het eenvoudigste structurele systeem dat er is: het houten frame van de stok.

7. Duurzaam en recyclebaar.
Hennepbeton zorgt echter voor een zeer duurzame muur, wanneer de levenscyclus van het gebouw eindelijk ten einde is, Hennepbeton kan worden hergebruikt, hetzij als bouwmateriaal, hetzij misschien als bodemverbeteraar. Hoe dan ook, er zal geen reden zijn om het naar een vuilstortplaats te brengen;iets dat niet gezegd kan worden voor de meeste moderne materialen.

8. Schoonheid, natuurlijk!
Mensen reageren erg positief op dikke muren en ruwe gepleisterde afwerkingen. Het lijkt ons dat deze combinatie een esthetisch archetype is. Hennepbeton levert deze esthetiek niet als een toevoeging of bijzaak, maar als een inherent onderdeel van zijn vorm.

Vergeet niet om de geweldige bemanning en aanvullende informatie te bekijken op Hemp-technologies.com. En JA je kunt kopen hennepbeton!

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
hennepolie
Redactioneel
Hennep Auteur

De groene revolutie: Onthulling van de biobrandstofvoordelen van hennep

Terwijl de wereld worstelt met de dringende behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen, het potentieel van biobrandstoffen heeft veel aandacht gekregen. Op het gebied van biobrandstoffen, hennepbrandstof onderscheidt zich als een veelbelovend en milieuvriendelijk alternatief. In dit verhaal, we beginnen aan een reis om de biobrandstofvoordelen van hennep te onderzoeken, zich verdiepen in

Lees verder "
hennepvezel
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep kleding: Een duurzame moderevolutie

Hennepmode In een wereld die worstelt met de milieugevolgen van fast fashion, er ontstaan ​​duurzame alternatieven om de status quo uit te dagen. Hennepkleding staat in de voorhoede van deze revolutie, een groenere en meer ethische keuze bieden voor bewuste consumenten. Dit verhaal onderzoekt de talloze voordelen van hennepkleding, van de milieuvriendelijke teelt tot

Lees verder "
Duurzaamheid van hennep
Redactioneel
Hennep Auteur

Een duurzame revolutie: Hennepproducten en alternatieven in 2023

In het streven naar een duurzamere toekomst, er zijn innovatieve oplossingen nodig om onze afhankelijkheid van traditionele hulpbronnen te verminderen. Maak kennis met hennep, een veelzijdig en milieuvriendelijk gewas dat tot de verbeelding spreekt van industrieën over de hele wereld. In dit verhaal, we beginnen aan een reis door het jaar 2023, het verkennen van het diverse en opwindende rijk van duurzame hennepproducten

Lees verder "
groene hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Groen goud cultiveren: Regelgeving en licenties voor hennepteelt in de VS

In de nasleep van de heropleving van hennep als een veelzijdig en duurzaam gewas, de Verenigde Staten bevinden zich in de voorhoede van een landbouwrevolutie. De legalisering van de hennepteelt heeft de weg geëffend voor een bloeiende industrie, het bieden van economische kansen voor zowel boeren als ondernemers. Echter, navigeren door het ingewikkelde web van regelgeving voor hennepteelt en

Lees verder "
Scroll naar boven
×