Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

Hennep House-Asheville, NC revisited-Video waarin het gebruik van hennepbeton wordt uitgelegd

THennepbeton - Snijdenzijn video van 2009 is een interessante herinnering aan de eenvoud en toch de schittering van de hennepbetontechnologie. Het is ook geweldig om te leren over de constructietechnieken die werden gebruikt bij het bouwen van het hennephuis. Onthoud dat de video gaat over het bouwen van een huis van hennep. De duurzaamheid zal komen wanneer mensen zoals Obama hennep legaliseren voor industrieel gebruik en we het hier in de VS kunnen laten groeien.
ik dwaal af.
Geniet van de video en leer meer over de eigenschappen van hennep-technologieën hennep eronder. We hebben daar al het goede gepost!!!

Hennep Videobeschrijving: Het bouwen van het eerste toegestane huis in Amerika, voornamelijk gebouwd van hennepmaterialen, De bemanning van Hemp Technologies vormt 12 "muren in een monolithische gietvorm. Er zijn geen blokken gebruikt in dit huis.

Waarom we leuk vinden Hennepbeton

Het doel van milieubewust gebouwontwerp is om gebouwen te creëren die een gezond binnenmilieu creëren en tegelijkertijd een gezond buitenmilieu ondersteunen. De beste manier om dit doel te bereiken is door de allernieuwste bouwwetenschap te combineren met wat gewoonlijk "natuurlijk bouwen" wordt genoemd. Dankzij de hoogwaardige bouwwetenschap kunnen we gebouwen maken die bijna geen energie verbruiken, waardoor de omvang en de prijs van het hernieuwbare energiesysteem dat nodig is om ter plaatse alle energie te produceren die nodig is om het gebouw te laten draaien, wordt verminderd. het natuurlijke perspectief van het bouwen helpt ons om natuurlijke, lokaal, en op locatie geoogste materialen met een zeer lage opgenomen energie, waardoor de koolstofvoetafdruk en de vervuilingsvoetafdruk van het gebouw tijdens de bouw worden verlaagd. Samen, deze twee categorieën stellen ons in staat de drempel van koolstofneutraliteit te bereiken, een gebouw dat niet bijdraagt ​​aan onze huidige klimaatproblematiek. Aan de natuurlijke gebouwzijde, we zijn van mening dat aarden mengsels niet voldoende thermisch presteren, terwijl de kwetsbaarheid van strobalen voor waterschade ons zorgen baart. Aan de high-performance commerciële kant, we staan ​​sceptisch tegenover de duurzaamheid van SIPS-wanden op de lange termijn en zijn van mening dat framesystemen met dubbele stok te complex zijn en vatbaar voor zwakke punten van luchtinfiltratie. Deze en andere problemen zijn opgelost door wat voor ons nieuw materiaal is: Hennepbeton. Hennepbeton is een mengsel van industriële hennepschijf en bindmiddel op kalkbasis. Bij gebruik in muren, het wordt door middel van een spray aangebracht of in vormen in of rond een skeletstructuur geplaatst, zoals een houten of stalen frame. Het resulterende wandsysteem heeft veel van de voordelen van gewone natuurlijke bouwtoepassingen, zoals strobalen of klei slipstraw, met de kwaliteitscontrole van massaproductie en de duurzaamheid van cellulose met kalk. Enkele van de voordelen van hennepbeton voor onze toepassing zijn:

1. Hoge thermische weerstand.
De normale mix van hennepbeton heeft een R-waarde van 2.4 per inch. Dit is superieur aan de constructie van strobalen en elke mix van aarde en stro. Door verminderde koudebruggen, het is waarschijnlijk ook per inch superieur aan conventionele stokframesystemen met cellulose- of glasvezelisolatie.

2. Verstelbare dikte.
Hoewel hennepbeton momenteel niet als een structureel materiaal wordt beschouwd, is het sterk genoeg om het binnen- en buitensubstraat voor afwerkingsmaterialen te vormen. Dit betekent dat de dikte van een muur van hennepbeton instelbaar is, onafhankelijk van de dikte van structurele muurelementen. Daarom, Een muur van hennepbeton kan worden aangepast om te voldoen aan de thermische vereisten van een bepaald klimaat.

3. Lage luchtinfiltratie.
Hennepbeton is een relatief dicht materiaal dat ofwel omgeeft of zich voor of achter het structurele systeem van een muur bevindt. Dit betekent dat een muur van hennepbeton inherent vrij luchtdicht zal zijn. Lage luchtinfiltratie is een cruciaal onderdeel van onze prestatiestrategie.

4. Hygroscopische kenmerken.
In het gebouw, een "hygroscopisch materiaal" is iets dat water kan opnemen. Kalk en cellulose, in dit geval Hemp Shiv, werk samen om een ​​muur te creëren die water kan opnemen en afgeven als reactie op veranderende luchtvochtigheidsniveaus. Dit wordt een 'ademend muur'-systeem genoemd en is een grote zegen voor de luchtkwaliteit binnenshuis en de duurzaamheid van de muur. Wanden van gepleisterde balen van stro zijn op deze manier' ademend '. De kalk in Hempcrete beschermt de hennep tegen schimmelvorming, daarom het creëren van een ademende muur die onderdeel kan zijn van een gezonde binnenluchtstrategie in een vochtig klimaat.

5. Ondergrond voor kalk- en aardepleisters.

Hennepbeton is een uitstekende ondergrond voor aarde- en kalkpleisters. Er zijn geen vervaardigde latten of synthetische dampschermen nodig. Dit vereenvoudigt de constructie aanzienlijk, het verminderen van arbeids- en materiaalkosten voor pleisterwerk.

6. Geschikt voor verschillende structurele systemen.
Onze voorkeur gaat uit naar het bouwen van constructies die vele honderden jaren meegaan. Onze aanpak hiervoor is om een ​​paal- en balkconstructie te creëren met gemetselde kolommen en houten balken. Dit systeem vereist een isolatiemateriaal dat de buitenkant van de constructie-elementen omhult en daarom zelfstandig moet kunnen staan. Hennepbeton kan dit. Tegelijkertijd, dit structurele systeem is duurder, dus voor kleinere budgetten moeten we een eenvoudigere structuur kunnen gebruiken. Hennepbeton werkt ook goed met het eenvoudigste structurele systeem dat er is: het houten frame van de stok.

7. Duurzaam en recyclebaar.
Hennepbeton zorgt echter voor een zeer duurzame muur, wanneer de levenscyclus van het gebouw eindelijk ten einde is, Hennepbeton kan worden hergebruikt, hetzij als bouwmateriaal, hetzij misschien als bodemverbeteraar. Hoe dan ook, er zal geen reden zijn om het naar een vuilstortplaats te brengen;iets dat niet gezegd kan worden voor de meeste moderne materialen.

8. Schoonheid, natuurlijk!
Mensen reageren erg positief op dikke muren en ruwe gepleisterde afwerkingen. Het lijkt ons dat deze combinatie een esthetisch archetype is. Hennepbeton levert deze esthetiek niet als een toevoeging of bijzaak, maar als een inherent onderdeel van zijn vorm.

Vergeet niet om de geweldige bemanning en aanvullende informatie te bekijken op Hemp-technologies.com. En JA je kunt kopen hennepbeton!

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
Redactioneel
Hennep Auteur

Wat is hennep? Understanding the Differences Between Hemp and Marijuana

When exploring “wat is hennep,” it’s essential to understand the distinction between hemp and marijuana, both of which are varieties of the cannabis plant. The primary difference lies in their THC content. Hemp contains 0.3 percent or less THC, making it non-intoxicating and versatile for industrial and nutritional uses. In tegenstelling tot, marijuana contains more than 0.3 percent THC, giving it psychoactive properties. Understanding these differences is crucial for recognizing their unique benefits and legal statuses.

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
Scroll naar boven