Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

president Obama - Hennep laten groeienBeste president Obama,

In januari ontving ik een e-mail van u naar uw State of the Union-adres, net als miljoenen Amerikanen.

Dit lezen, Ik werd getroffen door vijf van uw uitspraken die naar mijn mening moeten worden herhaald:

 1. “Het is een toekomst die aan ons is om te beslissen, de onze om te definiëren, en de onze om te winnen.
 2. "We zien een economie weer groeien."
 3. “Het overwinnen van de uitdagingen waar we vandaag voor staan, vereist een nieuwe visie voor morgen.”
 4. "Vooruit gaan, Amerika's economische groei thuis is onlosmakelijk verbonden met ons concurrentievermogen in de wereldgemeenschap. Hoe meer producten Amerikaanse bedrijven kunnen exporteren, hoe meer banen we thuis kunnen creëren. "
 5. “Deze visie voor de toekomst begint met innovatie, het aanboren van de creativiteit

en verbeeldingskracht van onze mensen om de banen en industrieën van de toekomst."

De laatste twee uitspraken resoneerden vooral met mij, waar u het belang noemt van het creëren van innovatieve nieuwe producten en het gebruik van onze burgers om "banen en industrieën van de toekomst" te creëren.

Dhr. President als we competitief willen blijven, iets aan de wereld aanbieden, en om de mannen een beter leven te geven, vrouwen en kinderen van onze natie - het is absoluut noodzakelijk dat de federale overheid bestaande barrières wegneemt en Amerikaanse boeren in staat stelt opnieuw industriële Hennep.

Er wordt meer hennep geïmporteerd in de Verenigde Staten dan enige andere land in de wereld - toch blijft de federale regering van de Verenigde Staten de teelt ervan verbieden, hoewel 20 staten hebben wetgeving ingevoerd die boeren in staat zou stellen kweek industriële hennep.

Er zijn meer dan 30 landen, inclusief Canada, Groot Brittanië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Roemenië en China (dat is 's werelds grootste producent van hennep) die momenteel groeien of zijn overgestapt op het kweken van hennep als landbouw- / industrieel gewas.

Hoe moeten we concurreren met andere landen als we niet eens dezelfde grondstoffen kunnen telen als zij?? Hoe stappen we met u de toekomst in als we geketend worden door wetten die de groei van nieuwe industrieën verbieden?

In 2009 we hebben ongeveer geïmporteerd $340 Miljoen aan hennepproducten naar de Verenigde Staten. Dat is $340 Miljoenen die zouden terug in onze economie kunnen zijn gegaan, terug in de zakken van de mensen die u vraagt ​​om onze natie op te bouwen.

$340 Miljoen in termen van economie is niet zo veel, het groeipotentieel is echter duizelingwekkend.

Volgens Nathan Armstrong, President van Motive Industries Inc.,

“Van de totale beschikbare biomassa op aarde, enkel en alleen 3.5% daadwerkelijk wordt gebruikt. En van daaruit 3.5%, 70% is gegaan om voedsel te maken en 2.5% wordt gebruikt om kunststoffen en chemicaliën te maken. In termen van rijkdom ongeveer $400 Miljarden worden gegenereerd uit de voedselkant en ongeveer $400 Miljarden gegenereerd uit de plastic- en chemicaliënkant. Het potentieel voor biomaterialen op de markt is dus absoluut enorm. "

De moderne hennepindustrie is extreem nieuw. Het is alleen in het verleden geweest 10-15 jaren dat de meeste landen hun boeren hebben toegestaan ​​deze plant te kweken. Innovatie is traag. Het onderzoek is traag verlopen.

Hennep groeit in de hoofden van onderzoekers, wetenschappers en bedrijven.

Het is en zal een steeds groeiend en belangrijk onderdeel van de wereldeconomie blijven en ik beloof je dat je steeds meer zult horen dat landen zich tot hennep wenden om hen te helpen met ecologische en technologische behoeften..

Bio-brandstof, Papier, Spuitgegoten kunststoffen, Eten, Bouwmaterialen, Bio-composieten, Textiel - alles kan worden gemaakt met behulp van de hennepplant.

Dus waarom is het illegaal om hennep te kweken?? Omdat het door de DEA als marihuana wordt beschouwd.

Laat me eerst dit probleem bespreken:

Hennep is geen marihuana. Het is in dezelfde familie, maar het is geen marihuana.
Het THC-gehalte (de actieve drug in marihuana) van hennep is minder dan 1% terwijl marihuanaplanten dat meestal hebben 10-30% THC. De inhoud van hennep maakt het als medicijn onbruikbaar.
Je kunt marihuanaplanten niet in een hennepveld verbergen, zoals de DEA en wetshandhavers je willen laten geloven. De hennep zal de marihuana bestuiven en het THC-gehalte verlagen, waardoor het als medicijn onbruikbaar wordt.
De federale regering moet begrijpen en ermee instemmen dat hennep GEEN medicijn is en niet als medicijn kan worden gebruikt

We hoeven niet langer blindelings achter onwetendheid te leven.

Hier zijn slechts enkele feiten over hennep en zijn plaats in onze economie.

 • Hennep is een duurzame hulpbron.
 • Het vereist geen pesticiden of herbiciden die leiden tot vergiftiging van ons water en onze bodem.
 • Het voedt voedingsstoffen terug naar de aarde, zodat boeren andere gewassen op hun land kunnen verbouwen en hogere opbrengsten kunnen oogsten.
 • De zaden van de industriële hennepplant bevatten alle essentiële aminozuren en essentiële vetzuren, evenals een goed verteerbaar eiwit dat het lichaam nodig heeft om een ​​gezonde levensstijl te behouden.
 • De olie uit hennepzaad kan worden omgezet in een biobrandstof die kan worden gebruikt om motoren aan te drijven.
 • Een hectare hennep is gelijk aan drie hectare katoen en is vier keer meer waterabsorberend en heeft drie keer de treksterkte van katoen.
 • Vanwege het hoge cellulosegehalte kan hennep worden verwerkt tot spuitgegoten kunststof en een materiaal dat lijkt op glasvezel..
 • Het vezelmateriaal is een van de sterkste van nature voorkomende materialen die de mens kent. Het wordt momenteel in de auto-industrie gebruikt om de carrosserie voor auto's te maken.
 • BMW en Mercedes gebruiken hennepplastics in hun hoogwaardige voertuigen.
 • Een beton gemaakt van een mengsel van hennep en kalk is onlangs gebruikt om het eerste hennephuis in Asheville te bouwen, NC. De "hennepbeton" heeft geweldige thermische eigenschappen en de huiseigenaar, de voormalige burgemeester van Asheville, heeft minder dan uitgegeven $100 een maand aan energierekeningen over de 2010 zomer voor een 3400 m2 huis.
 • De binnenkant van de hennepplant, de horde, kan worden gebruikt als sterk absorberend strooisel voor paarden, pluimvee en vee. Het kan twee keer zo snel ontbinden als gangbare producten wanneer ze worden weggegooid.

Met de hennepplant kunnen letterlijk duizenden producten worden gemaakt!

En toch is het voor Amerikaanse boeren illegaal om deze plant te kweken!

Dhr. President, het slaat nergens op - in feite, het is economisch en ecologisch onlogisch dat het hier momenteel illegaal is om hennep te verbouwen.

Je bent een slimme man en ik geloof ook een rationele man en we zijn een vindingrijke natie die door de eeuwen heen verbazingwekkende vooruitgang heeft geboekt.

Maar we hebben ook enkele fouten gemaakt. We hebben toegestaan ​​dat hennep op één hoop werd gegooid met marihuana. We hebben onze regering toegestaan ​​tegen haar burgers te liegen over de gevaren van hennep. In 2001 de DEA probeerde voedsel met het hennepzaad illegaal te maken - gelukkig faalden ze. Als gevolg van deze manipulatie zijn Amerikaanse burgers collectief vergeten hoe belangrijk hennep is geweest in de groei van Amerika.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog had de federale regering zoveel hennep nodig voor de oorlogsinspanningen dat ze een film maakten met de naam Hemp For Victory en deze onder boeren in het hele land verspreidden..

Nadat we de oorlog hadden gewonnen, hennep werd opnieuw illegaal gemaakt en de onwetendheid over de talloze toepassingen ervan verspreidde zich door het hele land.

We zijn een ander land dan we toen waren. We leven in een andere tijd.

We worden nu geconfronteerd met verschillende vijanden en een van die vijanden is onwetendheid.

De bevolking van de Verenigde Staten zal economisch blijven lijden als deze onwetendheidscampagne wordt uitgevoerd door overheidsorganisaties zoals de DEA, Wetshandhaving en politici die een gevestigd belang hebben in een bepaalde reguliere industrie, gaan door.

De Verenigde Staten zullen achterop raken naarmate andere landen vooruitgang blijven boeken op het gebied van henneptechnologie.

We zullen onze hennep blijven importeren in plaats van groeien, het verwerken en creëren van nieuwe producten om te exporteren.

We zullen andere landen meer van ons zuurverdiende geld geven.

En eerlijk gezegd, we zullen elke kans verliezen om op dit gebied marktleider te worden.

In de woorden van Henry Ford: "Waarom de bossen die eeuwen in de maak waren en de mijnen die eeuwen nodig hadden om te leggen, opgebruiken?, als we het equivalent van bos- en minerale producten kunnen krijgen in de jaarlijkse groei van de hennepvelden?"

Waarom inderdaad?

president Obama, Ik vraag u om de boeren in ons land te steunen en actief campagne te voeren om het recht te hebben om opnieuw industriële hennep te telen op onze vruchtbare grond.

Ik zal je verlaten met twee citaten: Een van de derde president van de Verenigde Staten, Thomas Jefferson, wie zei, "Hennep is een eerste vereiste voor de rijkdom en bescherming van het land."

Die woorden klinken vandaag nog steeds.

Het tweede citaat is van onze vierenveertigste president: ”Het is een toekomst die aan ons is om te beslissen, de onze om te definiëren, en die van ons om te winnen…. Deze visie voor de toekomst begint met innovatie, de creativiteit en verbeeldingskracht van onze mensen aanboren om de banen en industrieën van de toekomst te creëren. "

Dhr. President, dat zijn jouw woorden en ik geloof erin.

Onze enige hoop als natie, is als je ook in hen gelooft.

vriendelijke groet,

Josh Davis

US Citizen en Senior Editor op hemp.com

Dat is tot nu toe.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Industriële hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Onderzoek naar de veelzijdigheid en voordelen van industriële hennep: Wat is hennep?

Ontdek het grenzeloze potentieel van industriële hennep met Hemp University. Van textiel en bouwmaterialen tot voedings- en wellnessproducten, Ontdek de diverse toepassingen van deze veelzijdige plant. Schrijf u nu in voor cursussen en workshops onder leiding van experts, en sluit je aan bij de beweging naar een duurzamere toekomst. Ontgrendel de geheimen van hennep en ontketen je ondernemersgeest met Hemp University.

Lees verder "
Hennep bakstenen
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepbeton – Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst: De opkomst van industriële hennep en hennepbeton Op het gebied van duurzaam bouwen, hennepbeton is een gamechanger gebleken. Samengesteld uit industriële hennep, limoen, en water, dit innovatieve materiaal biedt een reeks voordelen waar traditioneel beton niet aan kan tippen. Van verhoogde sterkte en duurzaamheid tot superieure brandwerendheid en milieuvriendelijkheid, hennepbeton

Lees verder "
hennep kweken op hennep.com
Redactioneel
Hennep Auteur

Wat is hennep? Understanding the Differences Between Hemp and Marijuana

When exploring “wat is hennep,” it’s essential to understand the distinction between hemp and marijuana, both of which are varieties of the cannabis plant. The primary difference lies in their THC content. Hemp contains 0.3 percent or less THC, making it non-intoxicating and versatile for industrial and nutritional uses. In tegenstelling tot, marijuana contains more than 0.3 percent THC, giving it psychoactive properties. Understanding these differences is crucial for recognizing their unique benefits and legal statuses.

Lees verder "
hennep boerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Industriële hennep – 2024

In het steeds evoluerende landschap van de VS. hennep industrie, gekenmerkt door verschuivingen in de regelgeving en snelgroeiende markttrends, er ontstaat een tweedeling tussen traditionalisten die pleiten voor de industriële toepassingen van hennep en ondernemers die profiteren van de diverse afgeleiden ervan. Met steun van de wetgever wordt de weg vrijgemaakt voor een breed scala aan op hennep gebaseerde producten, inclusief CBD, zeldzame cannabinoïden, en innovatieve verbindingen, de industrie worstelt met het verzoenen van haar verleden met haar toekomst. Terwijl hennep steeds meer terrein wint als duurzame oplossing in verschillende sectoren, van landbouw tot duurzaamheidsinitiatieven, zijn potentieel als katalysator voor het milieu, Sociaal, en Bestuur (ESG) beleid komt op de voorgrond. Ontdek de fijne kneepjes van deze dynamische industrie en haar reis naar duurzaamheid en groei door de inzichten en middelen die beschikbaar zijn aan de Hemp University.

Lees verder "
Poolse hennepboerderij
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennep in Polen- Enorm potentieel

Enorm potentieel voor hennep in Polen Polen boekt aanzienlijke vooruitgang in de hennepindustrie met recente wijzigingen in de regelgeving, gericht op het vereenvoudigen van de weg naar de markt voor hennepboeren. Deze veranderingen, uitgevoerd door het Nationaal Landbouwsteuncentrum (KOWR), komt op een cruciaal moment voor een van de grootste landbouwlanden van Europa. Onder de nieuwe regelgeving,

Lees verder "
Biologische hennepteelt
Redactioneel
Hennep Auteur

Hennepteelt in de VS

Hennepteelt, ooit gehuld in controverse, beleeft een renaissance. Omdat we de dringende behoefte aan duurzame praktijken in de landbouw erkennen, industrie, en constructie, Hennep is in opkomst als een veelzijdige en milieuvriendelijke oplossing. In dit artikel, we zullen de veelbelovende toekomst van de hennepteelt onderzoeken en de rol ervan in de revolutie in bouwmaterialen en kunststoffen. Hennep

Lees verder "
Scroll naar boven