Van Hemp.com Inc.- Hennep Home

Duurzaamheid is meer dan een woord.

Koop Hemp Active en help ons HEMP te smeden als de toekomst van duurzaamheid
Hennepwortels

Wat is duurzaamheid?

Hemp Sustainability - PhytoremediationDuurzaamheid is gebaseerd op een eenvoudig principe: Alles wat we nodig hebben om te overleven en ons welzijn, hangt ervan af, direct of indirect, op onze natuurlijke omgeving. Duurzaamheid nastreven is het creëren en behouden van de omstandigheden waaronder mens en natuur in productieve harmonie kunnen bestaan ​​om huidige en toekomstige generaties te ondersteunen.

In het algemeen, duurzaamheid wordt opgevat als een vorm van intergenerationele ethiek waarbij de ecologische en economische acties die door huidige personen worden ondernomen de kansen van toekomstige personen om te genieten van vergelijkbare welvaartsniveaus niet verminderen, nut, of welzijn.

Hoe een duurzame toekomst te creëren

Terwijl talrijke praktijken worden aangehaald als bedreigingen voor de duurzaamheid, zoals politieke corruptie, sociale ongelijkheid, de wapenwedloop, en losbandige overheidsuitgaven, milieukwesties blijven centraal staan ​​in de discussie. Natuurlijk, wat bevorderlijk is voor ecologische duurzaamheid blijft een onderwerp van intensief debat. De benaderingen variëren van een gematigde "vergroening" van de huidige sociale instellingen tot een radicale transformatie van de mondiale politieke en economische orde. Een geleidelijke aanpassing in de richting van duurzaamheid is afhankelijk van overheidsinitiatieven om productie en consumptie te oriënteren op minder ecologisch destructieve kanalen. Dat impliceert een herstructurering van industriële en landbouwprocessen, een transformatie van landgebruikpraktijken, en een verschuiving in de consumptie door huishoudens. Potentieel hernieuwbare hulpbronnen moeten worden beheerd om hun levensvatbaarheid op lange termijn te behouden; niet-hernieuwbare hulpbronnen moeten worden gewonnen tegen tarieven die een geordende overgang naar alternatieven mogelijk maken; de uitstoot van afval en giftige stoffen moet binnen de assimilerende capaciteiten van natuurlijke systemen blijven; en er moeten krachtiger maatregelen worden genomen om soorten in stand te houden, habitats, en ecosystemen. Het beheer van milieukwesties op de lange termijn, zoals klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit, is van cruciaal belang voor het streven naar duurzaamheid.

Een van de vele voordelen van hennep is de natuurlijke duurzaamheid.

Hemp.com Inc..In de afgelopen decennia, de effecten van niet-duurzame praktijken zijn duidelijker dan ooit tevoren. Versnelde klimaatverandering, onmenselijke arbeidsomstandigheden, en een groeiende economische kloof tussen landen zijn enkele van de grootste problemen waarmee we vandaag worden geconfronteerd.

Door duurzame landbouw en industriële technieken toe te passen, we kunnen helpen deze uitdagingen aan te pakken en een betere toekomst voor toekomstige generaties veilig te stellen. Maar, succesvol zijn, we moeten een haalbare manier vinden om te gedijen vanuit een sociale omgeving, milieu, en economisch perspectief.

Dit is waar industrieel hennep komt binnen.

Hoewel het in dezelfde familie is als marihuana, hennep is een oogstgewas dat geen psychoactief effect heeft. Deze veerkrachtige plant kan meer dan dienen 10,00 doeleinden en het is inherent duurzaam, waardoor we veel van de hindernissen kunnen overwinnen die samenhangen met onverantwoordelijk landbouw en fabricage.

Help ons het woord over hennep te verspreiden!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Reddit
E-mail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde verhalen

Video-hennep en hennepbeton als bouwmateriaal
Redactioneel
Hennep Auteur

Video-Bouwmaterialen van hennep en hennep

Hoe hennep wordt gemaakt Hennep wordt gemaakt met behulp van de houtachtige kern van de industriële hennep, riep de horde, gemengd met een bindmateriaal op basis van kalk. Deze kern heeft een hoog silicagehalte waardoor het zeer goed kan binden met kalk, een zeldzame kwaliteit onder plantaardig materiaal. Dit resulteert in een lichtgewicht cementachtig materiaal met een gewicht van 1/8

Lees verder "
Hennep Geschiedenis-Magna Carta
Redactioneel
Hennep Auteur

Drie meer geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Je dacht dat we maar drie geweldige., weinig bekend gebruik van hennep!? Hieronder zijn drie meer verbazingwekkende toepassingen van industriële hennep: Bodemconditionering Industriële hennep reinigt de bodem. En we bedoelen echt reinigt de bodem. Bekend als fytoremediation, de industriële hennepplant bezit de mogelijkheid om schadelijke verontreinigingen uit de bodem te halen. De "besmette" hennepplanten kunnen

Lees verder "
Hennep scheepsbouw
Redactioneel
Hennep Auteur

DRIE Geweldig, Weinig bekend gebruik van hennep

Industriële hennep is geweldig. Het is de plant die geeft en blijft geven. Bekijk deze drie geweldige, maar weinig bekend gebruik van industriële hennep. Kunst. Hennep hielp artistieke drive van de mensheid. Hennep werd veel gebruikt in doeken voor het schilderen. In feite, het woord "canvas" kan worden herleid tot het Anglo-Franse woord "canevaz" en uiteindelijk

Lees verder "
Hennepveld
Redactioneel
Hennep Auteur

Voordelen van het gebruik van hennep in de bouw- en textielindustrie

Sinds het legalisatieproces van industriële hennep wereldwijd aan kracht begon te winnen, er is veel gezegd over het medicinale en therapeutische potentieel ervan. Hennep is een ondersoort van de cannabisplant; het mist de meeste psychoactieve effecten van marihuana, maar kan als grondstof worden gebruikt voor verschillende industrieën, zoals textiel en bouw. In feite, industrieel

Lees verder "
Overgewicht Mike Tyson
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Iron Mike Tyson's geheime saus

De sportwereld was op tilt deze laatste week als Mike Tyson "boxed" Roy Jones Jr. in een vier ronde oefenwedstrijd. Velen vonden het geweldig, sommigen haatten het. Miljoenen keken. Ongeacht uw kijk op de wedstrijd, een ding is duidelijk: Mike Tyson leek te zijn in fenomenale vorm op leeftijd 54 wegen in op een

Lees verder "
Biologische CBD-olie van hennep
CBD Nieuws
Hennep Auteur

Biologische CBD

Met zo veel nieuwe producten beschikbaar in de snelgroeiende CBD- en hennepmarkt van vandaag, het is niet verwonderlijk dat veel consumenten productetiketten verwarrend vinden. Bediscussieerbaar, een van de grootste bronnen van verwarring is het simpele woord 'organisch',”Vooral als het gaat om CBD-olie. Is 'organisch' gewoon een marketingmodewoord, of vertegenwoordigt het een

Lees verder "
Scroll naar boven